Nyt

En congoleser voldtog en skolekammerat ved en skolefest. For det er han blevet idømt 2,5 års fængsel. Men Retten i Kolding ville ikke udvise ham permanent, selv om anklagemyndigheden nedlagde påstand om det.

Retten mente, at han havde boet så længe i Danmark – 15 år – at det ville være i strid med Danmarks internationale forpligtelser at udvise ham permanent.

Hvad med pigens rettigheder? Gælder internationale forpligtelser kun udlændinge, kan man spørge?

Dommen strider mod folks retsfølelse.

Retten udtaler:

Retten lagde vægt på tiltaltes unge alder, tilknytning til og integration i DK, idet han har boet her i næsten 15 år og er kommet hertil som barn.

Er han virkelig integreret når han voldtager en skolekammerat og nægter enhver skyld bagefter?

Alle historierne følger samme mønster: Overgreb og benægtelse.

Han nægtede at have haft samleje med kvinden, men forklarede, at de gensidigt havde kysset hinanden, at han havde stukket sine fingre op i skeden på hende, samt at hun havde givet ham oralsex.

Er man virkelig integreret når man behandler en skolekammerat på den måde?

Historien fra Ekstrabladet:

En 18-årig congolesisk mand er i dag ved Retten i Kolding idømt to et halvt års fængsel for en grov voldtægt begået mod en 17-årig kvinde til en skolefest, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Voldtægten fandt sted til en skolefest den 1. marts 2018 på Produktionsskolen i Kolding.

Den 18 årige mand og den 17-årige var begge elever på skolen og deltog i festen. De gik på et tidspunkt ud sammen for at ryge en joint, og her forklarede kvinden, at den 18- årige mand slog hende i hovedet med knyttet hånd, så hun fik næseblod, holdt hende for munden, så hun ikke kunne sige noget, trak bukserne af hende og gennemførte samleje med hende. Det skriver Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen

ANNONSE