Nyt

Fejring af et lands uafhængighedsdag kan tage flere former, men i Indonesien vækkede det opsigt, da en børnehave klædte børnene ud som jihadister med legetøjsvåben.

Børnehaven TK Kartika ligger på et indonesisk militæranlæg i byen Probolinggo og børnehavelederen sagde til pressen, at temaet i paraden var profetens kamp for at styrke «troen og hengivenheden til Allah».

“We raised the theme of the struggle of the Prophet to increase faith and devotion to Allah,” said kindergarten head Hartatik, when asked to explain the controversial attire.

Børnehavelederen sagde, at de havde valgt at bruge tidligere års «udstyr» til paraden for at forældrene skulle spare penge, men ville ikke svare på om børnene også tidligere havde været klædt ud som jihadister. Han beklagede det hele og sagde, at dette absolut ikke havde noget med radikalisering at gøre.

“There is not the slightest bit of radicalism. I emphasise that purely there is no such thing as an element of intentionally showing the existence of radical activities,” he said, before offering a further apology.

Indonesien er verdens mest folkerige muslimske nation.

The Guardian  Time Magazine  Straight Times

 

ANNONSE

Mest læst