Nyt

 

 

Politiet er i færd med at oprulle en voldtægtsbande, som i forskellige konstellationer har forgrebet sig på fire unge piger.

Politiet har sigtet i alt seks drenge for fire voldtægter i Nordsjælland. Tre af dem blev fængslet torsdag – de skal have gruppevoldtaget en 14-årig pige tre gange.

De tre drenge i alderen 15-16 år blev «varetægtsfængslet i surrogat» (betyder normalt at de holdes i en ungdomsinstitution) ved retten i Helsingør.

Gruppevoldtægterne skal være sket ved tre forskellige lejligheder i oktober og november i fjor.

– Det er naturligvis en meget alvorlig sag, siger Søren Bjørnestad, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

De tre nægter sig skyldige.

Nordsjællands Politi efterforsker for øjeblikket i alt fire voldtægtssager med fire forskellige piger i alderen 13 til 15 år som skal være blevet voldtaget i Kokkedal og Nivå, skriver Frederiksborg Amts Avis.

– Der er en sammenhæng mellem de fire forhold. Nogle af gerningsmændene går igen i sagerne, siger Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

I alt er seks drenge i alderen 15 til 17 år fængslet, tre af dem for to uger siden. De blev sigtet for at have tvunget en 14-årig pige ind i et rum, hvor en af drengene har voldtaget hende, mens de to andre har filmet og holdt vagt.

Frederiksborg Amts Avis har bedt Fredensborg Kommune om at svare på, hvordan kommunen håndterer en så omfattende sag om voldtægt af mindreårige piger, men kommunen har ikke villet svare, skriver avisen.

ANNONSE

 

ANNONSE

Mest læst