Nyt

 

Pamela Mastropietro, den 18 år gamle pige som blev dræbt og parteret i Macerata i Italien for lidt over tre måneder siden, begraves i Rom i dag. 

Samtidig foregår efterforskningen i straffesagen mod de tre nigerianere, som er anklaget for ugerningen. I den forbindelse forsøger politiet også at finde ud om Pamela blev seksuelt misbrugt før drabet. En hypotese er at hun blev dræbt i et forsøg på at gøre modstand mod seksuelle tilnærmelser.

Corriere della Sera skriver torsdag om en aflyttet samtale i fængslet mellem to af de sigtede, Lucky Awelima og Desmond Lucky. Førstnævnte havde sagt, at han var blevet ringet op af den tredje sigtede i sagen, Innocent Oseghale, som havde taget Pamela med hjem til sig, formentlig for at sælge hende narkotika.

Awelima fortalte at

Innocent ringede til mig for at spørge om jeg havde lyst til at komme og voldtage en pige som sov.

Han skal have fortalt at han ikke var interesseret, men i en anden samtale havde Awelima sagt at han havde hørt at den 18-årige var blevet voldtaget allerede. Mellem de bekendte var det altså tilsyneladende en nærmest dagligdags ting, at man snakkede om muligheden for voldtægt som en slags adspredelse. Hvor meget af den slags råhed har Italien og Europa importeret de senere år?

ANNONSE

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE