Nyt

Alder og omfang er forskællig. Ellers er overgrebene mod unge piger i Nordsjælland udtryk for det samme syn på piger: Det er bare at forsyne sig. Det giver ordet selvtægt en helt anden dimension. Foto: Overgribere i Oxford.

Overgrebene mod unge piger i Kokkedal, Nivå og Hørsholm minder om sex-grooming-sagerne i Storbritannien. Som en politimand sier: Drengene mangler filter, de opfører sig som om det bare er at forsyne sig.

Seks drenge under 18 år er sigtet for at have medvirket til voldtægt eller forsøg på voldtægt af fem piger helt ned til 13-årsalderen i Hørsholm, Nivå og Kokkedal. (..)

…… fem ud af seks af drengene har siden juni siddet varetægtsfængslet i surrogat – f.eks. en lukket institution for unge. Alle sigtede nægter sig skyldige, og der er endnu ikke rejst tiltale i sagerne.

Ikke bare drengene, også noen av deres forældre mener at deres søn er uskyldig.

Blandt andet fortæller en mor til Radio24syv, at hendes søn er »rigtig sød og høflig«, mens faren til en sigtet er citeret i B.T.for at sige:

»Der var ikke tale om voldtægt. Hvis man er sammen med en pige hjemme hos hende, er det ikke voldtægt, som hvis man tager fat i en pige udendørs og tvinger hende ned.«

På samme måde stiller slægt og venner sig helt uforstående til at noen fra deres miljø er blevet terrorister. Da heder det også: De var så artige og søde drenge. I stedet vendes vreden mod samfundet. Det er storsamfundet der har svigtet. Venstrefløjen har systematisk bygget op under denne offertænkning.

ANNONSE

Berlingeren får ikke med sig hvor mange krænkelser der er tale om. Ikke bare de unge piger, hvilket er det mest alvorlige, men privatlivets fred. Man går bare ind. Det røber en fundamental mangel på respekt for det danske samfund.

Ifølge retsbøgerne tog sagen sin begyndelse 16. oktober 2017, da seks unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk tiltvang sig adgang til en ejendom i Kokkedal, hvor en 14-årig pige boede. Her tvang tre af drengene angiveligt pigen til at give dem oralsex på skift.

En måned senere blev den samme pige ifølge sigtelsen med underliggende trusler om vold igen tvunget til oralsex og denne gang også samleje med tre drenge. Dagen efter blev hun udsat for en lignende episode i et solcenter i Hørsholm.

Drengene er “af anden etnisk herkomst”. Kan det overraske? Danske medier er fuldstændig klar over hvem der tager sit til rætte, hvem der synes at purunge piger er deres ret. Men de kvier sig for at sætte ord på det.

Dermed bøjer de sig for frygten. Det kan være drengene får sin straf. Men der vil først ske noget når medier og politikere tør at se ting i sin rætte sammenheng.

Den er blevet klar for vanlige mennesker for længst. Derfor flytter de ud av disse områder hvis de kan. De der bliver igen mangler ressurser til at beskytte sig og sine. Det er præcis som i Storbritannien.

Samfundet prisgiver dem.

 

Gruppevoldtægter af mindreårige piger ryster nordsjællandske byer: »Det har været ligesom et tag-selv-bord«

ANNONSE