Dag: 12. juni 2018

Hilma af Klint (1862-1944) Akvarell på papir, 27,5 x 21,5 cm, privateie. Sist observert ved Stockholms Auktionsverk den 5. desember 2012, der utropsprisen var SEK 8-10 000, men tilslaget falt ved det omtrent tidobbelte, SEK 80 000. Kunstneren har ikke datert selvportrettet, men man kan anta at det er utført etter fullført utdannelse ved Konstakademin […]

Les Mer...

Document.dk er i vækst og behøver flere medarbejdere. Vi vil gerne i kontakt med mennesker, der deler vores vision om at Danmark og Norge har fælles kultur og står overfor de samme problemer.

Les Mer...

En mand, der siger, at han er bevæbnet med en bombe og et skydevåben, har taget tre personer, herunder en gravid kvinde, som gisler i Paris’ 10. arrondissement, rapporterer La Parisien.

Les Mer...

Nej, det er ikke Trump og Kim, der har vist, hvad underbukserne gemte, men de talrige eksperter, som har beriget den danske offentlighed med deres meninger om Donald Trump.

Les Mer...

En bog af John Irving hedder The World According to Garp. Vi kan nu tale om The World According to Trump. Vi lever i Trumps verden.

Les Mer...

Da palæstinenserne efter 67 opkaldt sig selv efter Palæstina og ikke længere bare var en samling arabiske klaner, der end ikke kunne enes om at føre koordineret krig mod jøderne ved delingen, er det naturligt for mange. at tiltro palæstinenserne førsteret til landet.

Les Mer...

Kingsley Sarfo fra Ghana, som spiller for det svenske eliteseriehold, Malmö FF, er idømt fængselsstraf for flere voldtægter mod børn. Efter aftjent straf skal han udvises fra Sverige.

Les Mer...

Sommersæsonen for menneskesmuglerne er i gang, men med en ny og hårdere regering i Italien, må smuglerne regne med vanskeligere vilkår. Det var nok derfor rigtig ubelejligt for dem, at FNs Sikkerhedsråd torsdag skrev en af cheferne for den EU-støttede kystvagt i Libyen på FNs sanktionsliste, som omtalt blandt andet i The Guardian.

Les Mer...

Der er uro på en underskole i Södertälje kommune i Sverige, efter at politiet har modtaget tre anmeldelser om såkaldte «grove, seksuelle overgreb». Både gerningsmænd og deres ofre er i 8-9 års alderen, melder Nyhetsbyrån. Ingen af de svenske landsdækkende aviser ser ud til at ville videreformidle sagen.

Les Mer...