Nyt

Document.dk er i vækst og behøver flere medarbejdere. Vi vil gerne i kontakt med mennesker, der deler vores vision om at Danmark og Norge har fælles kultur og står overfor de samme problemer.

Vi mangler en redaktion, der kan arbejde med problemerne på bred front: Enten det er migrationskrisen i Middelhavet, EU, den islamiske trussel eller værdikrisen. Vi befinder os i en situation hvor alle fortøjninger ser ud til at være løsnet. Vi mangler et strategisk overblik.

Folk forstår, at det ikke nytter med ord alene. De forlanger realisme og handling på alle planer.

Hvis du deler denne opfattelse, hvilket stadig flere gør – og forstår, at problemerne i Sverige ikke bare er Sveriges – og hvis du er villig til at afse nogle timer om ugen – con amore – vil vi gerne høre fra dig.

ANNONSE

Du vil indgå i et fællesskab, der bygger relationer i det konkrete arbejde. Vi har ingen bindinger til noget eller nogle, der hindrer os i at se og sige tingene, som de virkeligt er. Dette arbejdsfællesskab er af stor værdi.

De, der føler at Document står for noget de deler, bedes kontakte os.

Frihed koster. Det er der vi er nu.

 

 

Skriv til:

kontakt@document.dk, eller direkte til vores Facebook-side.

mærk brevet «bidrag».

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet