Nyt

I et interview med DR hvor licensmediet kalder jihadisten for “kriger” udtaler Jan E Jørgensen det er udtryk for “populisme” at fratage pasdanskere sit statsborgerskab

– Min mavefornemmelse siger jo også, at han skal rådne op. Men så er det jo, at man som politiker godt lige må slå sit hoved til og ikke kun lytte til sin mavefornemmelse, siger Jan E. Jørgensen og uddyber.

– Det giver jo ikke nogen mening at tage statsborgerskabet fra en mand, der ikke har et andet statsborgerskab. Vi kan jo ikke udvise ham til Statsløselille, sådan et land findes jo ikke. Vi hænger på ham, hvad enten han har dansk statsborgerskab eller ej, og Tyrkiet har ikke noget med ham at gøre, så det er ren populisme.

Det fremgår ikke af artiklen hvordan Ahmed el-Haj har fået dansk pas eller om Jan E. Jørgensen beklager det.

DR

ANNONSE