Nyt

Arkivfoto

Det er kun et spørgsmål om tid før islamisten og terrorsigtede Ahmed el-Haj er i Danmark. Dem etniske palæstinenser har dansk statsborgerskab og derfor er det ren populisme når politikere i Danmark som Naser Khader Morten Bødskov mener han ikke hører hjemme i Danmark. De har selv været med til at give den slags statsborgerskab og deres modstand er spil for galleriet.

Til Danmark kommer Ahmed el-Haj der i mellemtiden er blevet såret i et bombeangeb og sidder i kørestol.

– Jeg sidder i en kørestol og kan ikke gå. Man kan se knogler ud af min højre fod, og jeg ligger med sår og smerter 24 timer i døgnet, siger han fra en telefon fra det tyrkiske udrejsecenter til P1 Orientering.

Derfor er det ifølge ham selv og hans familie nødvendigt, at han kommer i behandling.

– Jeg føler, at de siger, at jeg bare kan dø her, fordi jeg er en trussel, hvis jeg kommer hjem. Men jeg fortryder, jeg tog derned, lyder det.

Ahmed el-Haj har flere børn. Mindst et af dem er født i Syrien. DR kalder den terrorsigtede for “kriger”.

DR – Dokumenter klar, så syrienkriger kan komme hjem: ‘Jeg har lært af mine fejl’

Naser Khader skriver om den terrorsigtede, men opslaget er populisme og uden indhold. Khader kommer fra et parti der har haft regeringsmagten og dermed også er ansvarlig for, at araberen kan komme til Danmark.

Denne jihadist/terrorist/krigsforbryder, der skød efter billeder af mig og andre, i Syrien i 2013, skal ikke hentes “hjem” til Danmark. Han kan blive retsforfulgt, afsone lokalt og evt søge asyl, hvor han hører til, hos Hamas i Gaza. Historien vil dømme de, der henter ham til Danmark, meget hårdt!

Der er formodentligt tale om den samme Ahmed el-Haj som Syriensbloggen har omtalt her.

ANNONSE