Nyt

Liberale Jan E. Jørgensen støtter 3F-formand Per Christensen på Facebook, 21. januar 2022

BT har i dag en alenlang artikel om 3F-formand Per Christensen. Det er en vild fortælling om en mand der i årevis har ført et dobbeltspil overfor kone, kærester, familie og omgangskreds. Ufiltreret psykopati, så at sige. BT har lagt en del arbejde i historien, og allerede inden artiklen røg online, fik fagbossen støtte fra flere folketingsmedlemmer. Blandt andet fra liberale Jan E. Jørgensen, der mener BT har krænket 3F’erens privatliv.

Historien inkluderer muligt misbrug af hans position, men det centrale er det gennemførte dobbeltliv. Fra BT.dk – Fagboss levede vildt dobbeltliv i årevis: Dannede par med flere kvinder, som intet vidste.

“… privat har fagbossen Per Christensen misbrugt sine nærmestes tillid og i flere år levet et utroligt dobbeltliv. Ikke bare en gang, men to gange har han gennem en årelang periode levet sammen med to kvinder, som var enten gift med eller i fast parforhold med Per Christensen, og som begge troede, de var fagbossens eneste partner.

… Uden at de bedragede kvinder har anet noget, har Per Christensen levet et liv med to faste partnere, to steder han sov, to svigerfamilier, to forskellige omgangskredse og to sæt bonusbørn. Nærmest dobbelt op på alt man finder i et ellers normalt parforhold.

Per Christensen har formået at være på ferierejser, til familiefødselsdage, arbejdsmiddage, til nonfirmation, på vennebesøg i sommerhus og tilsvarende ting med de skiftende partnere.”

 

ANNONSE