Nyt

I følge mediet Radio 24/Syv så advarede fagforeningen 3F i 2010 om muslimske buschauffører der faster:

”Flere chauffører har oplevet, at de blev utilpasse på jobbet, fordi de ikke fik noget væske. Sidste år resulterede det i et færdselsuheld,” sagde Morten Christensen, næstformand for 3F Frederiksborg, i en artikel i fagforeningens eget blad, som Radio24syv har fundet frem.

3F’s Morten Christensen understregede, at ”nogle chauffører tolker reglerne sådan, at de ikke må drikke under ramadanen. Det har givet anledning til problemer.”

Radio 24/Syv

For fire dagen siden var budskabet fra 3F et andet. Her formanden for transportgruppen John Villadsen:

– Der er ingen beviser for, at det er mere farligt at køre bus under ramadanen. Hvis der var en statistik, som viste at der var flere uheld med busser under ramadan, så var den offentliggjort. Men den findes ikke. Der er jo næsten ingen uheld med busser i forvejen, så det er der heller ikke under ramadan, forklarer Jan Villadsen.

 

Ekstra Bladet

ANNONSE