Dag: 23. maj 2018

Det er danskerne der streger op en demarkationslinje: Hvis du ikke vil leve som os, vil du heller ikke få fordelene. Det er begyndelsen på en prosess og det viktige er at den starter.

Les Mer...

Nikolai Astrup (1880-1928) Olje på lerret, 80 x 101,5 cm, privateie. På auksjon hos Sotheby’s i London den 27. juni 2007 falt tilslaget ved £ 264 000, kanskje noe lavt i forhold til prisantydningen på £ 250-350 000. Motivet er hentet fra Alhus i Jølster, Sogn og Fjordane, der kunstnerens far var sogneprest. Vi kjenner […]

Les Mer...

Natten mellem tirsdag og onsdag (den 23. maj) blev en butik røvet af to arabere. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Ekspedienten blev truet med bat og strømpistol og fik udleveret flere tusinde kroner. De to gerningsmænd beskrives som:   A: Mellemøstlig/arabisk af udseende Ca. 25-30 år Almindelig af bygning Iført hætte over hovedet Talte […]

Les Mer...

Det er ikke bare i britiske byer at sex-grooming af mindreårige piger er blevet et stort problem. Også i Holland afdækkes det at småpiger bliver lokket ind i sex-trafficking. Ofte er det en «loverboy», som de kaldes, der lokker pigerne til forelske sig i dem. Pigerne bliver filmet uden at de ved det, og seksuelle billeder og film bliver brugt som pressionsmiddel til at introducere kærestens «venner» som nye sexpartnere. Derefter følger prostitution, hvor pigerne bliver sendt på omgang.

Les Mer...

Nok en gang hører vi en historie om en meget voldelig mindreårig, som slipper næsten uden straf. Denne gang var det bare held som gjorde, at det ikke endte med drab.

Les Mer...

Islamisk Stat var ikke en undtagelse, der var et ganske velovervejet og planlagt eksperiment, som skulle prøve islams opskrift på et samfund imod virkeligheden.

Les Mer...