Kopierede/fra hoften

Foto: Bente Haarstad

Så kom planen over alle planer

Mogensen og Kristiansen fra TV2 havde ikke helt styr på antallet, men mente, at regeringens netop vedtagne ghettoplan må være ca. den 14. Efter min hukommelse er det snarere nummer 23.

Men denne gang skal der virkelig ske noget. Milliarder skal bruges på helt at nedlægge de muhamedanske bosætningsområder og fordele de anslået 350.000+ muslimer i alle landets kommuner. En moske i hver dansk landsby. Det er vejen frem.

Politikerne mener, at vi står over for et socialt eller geografisk problem, eller at den typisk muslimske adfærd, vi kan se fra Filippinerne og til Marokko, skyldes dårlige boligforhold og en manglende forebyggende indsats over for vanartede børn og deres endnu mere vanartede forældre.

ANNONSE

Efter at have prøvet godt tyve gange, er det endnu ikke gået op for regering og folketing, at Muhamed var en rigtig skidt knægt, som beordrede sine tilhængere til at smadre alt omkring sig, indtil Allahs ideologi hersker overalt.

Hvis de havde taget et kort kursus i islam, ville de vide, at den bedste fremgangsmåde er at holde muslimerne samlet, hvor de er. Men da de ikke aner, hvad islam går ud på, mener de, at løsningen består i at udflytte Nørrebro, Nordvestkvarteret, Vollsmose osv. til f.eks. Ærø, Nørre Nebel eller Skagen. Her vil “udsatte muslimske medborgere” indgå i et varmt lokalt fællesskab og holde op med at tæske løs på vantro.

Politikernes egentlige plan hører vi intet til. Det er den. der går ud på udskifte og udtynde det danske folk, som i den grad har skuffet dem.

ANNONSE