Dag: 18. marts 2018

Foto: rubb Toalettene på Strandlykkja rasteplass langs E6. Her kan man gjøre sitt fornødne med Mjøsutsikt. Et trekantet vindu på baksiden sørger for det.

Les Mer...

  Angela Merkel rykker ud og undsiger sin egen indenrigsminister Horst Seehofer (CSU) som siger islam ikke er en del af Tyskland. Helt forkert, mener Merkel. Merkel har flere gange udtalt, at islam er en del af Tyskland, og fredag gentog hun budskabet og satte med det sin egen minister på plads. – Tysklands 4 […]

Les Mer...

Bilde: Victoria Nuland var Assistant Secretary of State og leder af Europa- og Eurasienafdelingen i det amerikanske UD. Hun er også gift med Washington Post-kommentator og forfatter Robert Kagan. Hun blev kendt som Obama-administrationens ansigt overfor oppositionen i Ukraine. Foto: Wikipedia Commons En ny bog fortæller, hvordan den tidligere britiske agent Christopher Steele fik kontakt […]

Les Mer...

Hvis man ønsker et billede af, hvordan de tektoniske plader forskyder sig i europæisk politik lige nu, giver Tysklands kommende indenrigsminister Horst Seehofer (CSU) en fantastisk illustration på.

Les Mer...

Det er erfaringen af at være født, af at børn undfanges og fødes, der gør mennesker i stand til at leve med tro og håb. Mennesket er skabt til at begynde, ikke til at dø. At det er sådan finder måske sit mest præcise udtryk i bibelens glade: ”et barn er født os!” Ethvert barn varsler  den sejr over døden, der kaldes evigheden. 

Les Mer...