Hovederne på bloggen

“I alt fik i perioden 2001 til og med september i år, 2017, ret præcist 150.000 ikke-vestlige lov at komme til Danmark som følge af asyl eller familiesammenføringer. Af disse kom de ca. 88.000, mens DF havde de afgørende mandater i Folketinget. Igen må jeg sige, at jeg ikke er imponeret.

Til disse tal skal i øvrigt lægges ca. 70.000 efterkommere og omtrent 20.000 børn af efterkommere, 3. generation. Knap 60.000 af disse er kommet til, mens DF har haft indflydelse. Samlet set er det altså blevet til næsten 150.000 flere med ikke-vestlig baggrund, mens DF har været tungen på vægtskålen.”

Morten Uhrskov har set på tallene for tilvandringen af mennesker fra ikke-vestlige lande i de år Dansk Folkeparti har været ved magten – og han er ikke imponeret. Selvom han medgiver, at indvandringen efter al sandsynlighed ville have været markant højere uden DF, bebrejder han alligevel partiet, at det kun har fået stigningstakten til at falde – ikke til at stoppe. Læs Uhrskovs indlæg her

ANNONSE
ANNONSE

Ét svar til “Befolkningsudskiftning”

  1. David siger:

    ja, det bliver dælme et spændende valg næste gang.