Hovederne på bloggen

“At denne indvandring har været og er en enorm økonomisk belastning, er en banal kendsgerning. I Norge har de sågar regnet ud, at man ved i det mindste at standse indvandringen fra den tredje verden fra 2016 kunne spare svimlende 62,4 milliarder norske kroner pr. år. Det er ikke småpenge, vi taler om. I øvrigt er en lang række følgeudgifter til sundhed og retspleje ikke medregnet, områder hvor ikke-vestlige notorisk er dyrere i snit.”

På baggrund af den nylige norske afdækning af, hvor meget muslimske indvandrere og deres efterkommere årligt koster skatteyderne, kommer Morten Uhrskov i sit blogindlæg med nogle løsningsforslag til,  hvordan man kan nedbringe antallet af ikke-vestlige (muslimske) indvandrere og spare i omegnen af 80 mia. kr. om året. Penge, der så kan bruges til skattelettelser og velfærd.

Og forslagene, der ligger ifølge Uhrskov alle inden for retsstatens rammer rummer bl.a. udvisning af alle kriminelle uden statsborgerskab, repatriering og tilbud om 1 mio. kr. for af afskrive sig statsborgerskab og rejse ud af landet.

ANNONSE

Læs Uhrskovs indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9361722/det-aldeles-indlysende/

ANNONSE