Hovederne på bloggen

“Det må derfor være rimeligt, at vi efterprøver statsministerens udsagn om, at ”langt de fleste, der kommer til Danmark udefra [fra den ikke-vestlige verden], bidrager positivt.”

Og hvad er svaret så? Det er, at statsministeren enten ikke ved, hvad han taler om eller bevidst misinformerer den danske befolkning. Når man siger ”langt de fleste”, må man som absolut minimum mene markant over halvdelen. Hvad er det reelle tal for beskæftigelse for indvandrere eller efterkommere af ikke-vestlige?

Det er, at andelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande i alderen 16 til 64 år ligger omkring 50 procent (side 34). Er det ”langt de fleste”? Nej, det er det ikke.”

Morten Uhrskov har – i lighed med mange andre – fået den del af statsministerens åbningstale galt i halsen, som handlede om udlændingepolitikken. Her er Uhrskov især faldet over Løkkes påstand om, at langt de fleste,der kommer til Danmark fra ikke-vestlige lande, bidrager positivt. En lodret løgn, og en pinlig en af slagsen, når den kommer fra landets statsminister og afleveres fra landets fornemste talerstol. Læs Uhrskovs indlæg her

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9928363/lars-loekkes-falske-melodi/

ANNONSE