Hovederne på bloggen

“I årevis har menneskerettighedsdomstolen under europarådet optrådt aktivistisk. Det betyder i klartekst, at ikke-folkevalgte dommere på udemokratisk vis har optrådt som selvbestaltede politikere, der ved deres domme har bundet de folkevalgte på hænder og fødder. En dommerstand, der systematisk undergraver folkets vilje, har selvsagt ingen plads i europæiske samfund.”

Morten Uhrskov glæder sig over den gryende forståelse i brede dele af befolkningen for, at vi er nødt til at befri os for det udemokratiske og skadelige åg, som Menneskerettighedsdomstolen og dens aktivistiske fortolkning af de internationale konventioner pålægger os.

Således viser en måling, at hele 48% af danskerne mener, at Danmark bør udtræde af den europæiske menneskerettighedskonvention, hvis ikke konventionen kan genforhandles.

Konventionerne er et yderst uheldigt produkt af den selvfede og selvovervurderende kulturimperialisme, der har besjælet Vesten siden den franske revolution og som har affødt en dybest set indholdstom universalisme, der er i sidste ende er vor kulturs værste fjende.

ANNONSE

Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9849129/1789-paa-vej-paa-historiens-moedding/

ANNONSE