Hovederne på bloggen

“Selvfølgelig kan vi stoppe og tilbagerulle den ulykkelige udvikling, der har hærget os i årtier. Alene vores teknologiske overlegenhed tilsiger det. Hvor USA endda har en fysisk landegrænse ned mod Mexico, har vi et ganske stort hav, Middelhavet, imellem os og folkevandringerne fra Afrika. Det er barnemad for os at indsætte det nødvendige antal krigsskibe, der vender skibene med asylsøgere rundt og bringer dem tilbage til Nordafrika.”

Morten Uhrskov er imponeret over deniver og hurtighed Præsident Trump har udvist i den korte tid han har været præsident og anbefaler på det kraftigste, at man holder fokus på indholdet af Trumps tiltag frem for at stirre sig blind på hans form – for Trumps politik kan meget vel vise sig at få stor og hurtig effekt i Europa.

Således spår Uhrskov en langt hurtigere fremmarch af de europæiske national-konservative (Wilders, Le Pen og Petry) på grund af Trump-effekten. Læs Uhrskovs argumenter i hans indlæg her:

 

 

 

ANNONSE

Læs også

En stor tiltrædelsestale -
Donald Trump - en status -
Hvorfor jeg støtter Trump -
Farvel til globalismen -
Den perfekte storm -

Ét svar til “På vej mod nye tider”

  1. KnudMadsen siger:

    Mange nye strømninger inden for stort set alt er igennem de sidste >100 år kommet fra USA. Jeg klynger mig desperat til et håb om, at det også i dette tilfælde med Præsident Trump, må blive tilfældet, idet vi ellers er fortabt. Bare det så ikke allerede er for sent.
    Men den kollektive sindssyge inden for de politisk korrekte sataner er godt nok kraftigt rodfæstet.
    Det er helt forrykt og naragtigt, at påhøre vore skrupsindssyge politikere med forargelse udbryde: “Jamen han GØR jo, som han har sagt, at han ville gøre!”
    Jeg kan godt se, at det er noget chokerende, idet “vore” politikere jo aldrig selv, kunne drømme om at overholde valgløfter.