Hovederne på bloggen

“Inger Støjbergs middelmådighed er aldrig blevet fuldt ud anerkendt. I sin iver for at sikre sig personlige stemmer og fremstå rå har Inger Støjberg for længst vist, at hun kun er til det udvendige. Virkelige stramninger kan hun ikke levere, men hun kan foretage usmagelige stunts ved at lave kage.”

Morten Uhrskov er mildt sagt ikke imponeret over Inger Støjbergs kagestunt, som han mener er pinligt og udtryk for et tingssliggørende menneskesyn, hvor mennesker er brikker, eller lagkagestykker, der kan flyttes rundt med.

Utilpassede muslimer skal hjem og der skal sættes ind over for udviklingen i fødselstallet, der nu viser, at hver 5. nyfødte har ikke-vestlig (muslimsk) baggrund – men det skal ske på en ordentlig og respektfuld måde, siger Uhrskov. Støjbergs kage markere ikke reelle stramninger, men kun usmagelig despekt for indvandrer-området, siger Uhrskov, hvis indlæg kan læses her:

ANNONSE

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9442055/om-inger-stoejbergs-kage-og-danmarks-skaebne/

ANNONSE

Ét svar til “Om Inger Støjbergs kage og Danmarks skæbne”

  1. KnudMadsen siger:

    Det er en skidt ide, at vi som arbejder mod samme mål, at få stoppet den muhamedanske invasion, begynder at kives indbyrdes. Vi er så få, at vi har ikke råd til intern uenighed i al offentlighed.

Mest læst