Hovederne på bloggen

“Det er bemærkelsesværdigt. Alternativets imponerende resultat i København understreger med al tydelighed, at et ganske stort segment af danskerne er pseudoreligiøse mennesker, der under mere normale omstændigheder ville søge mod Jehovas Vidner, Scientology eller andre, ja netop, alternative fænomener. Uffe Elbæk kender alle, men også Henrik Marstal nærmest ikoniserer partiet, når han rabler om, at drenge og piger er komplet ens, ikke han og hun, men hen, som man ved.”

Morten Uhrskov betragter resultatet af kommunalvalget og ikke mindst Alternativets enorme fremgang i København med lige dele forundring og foruroligelse: At et parti, der dybest set ikke har meget med politik at gøre, kan få så massiv fremgang og oven i købet en borgmesterpost i København med 10,5% af stemmerne, vidner om en vanvittig nyreligiøsitet hos en relativt stor gruppe danskere i fornægtelse af de massive problemer, der martrer København. Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10049182/et-pudseloejerligt-valg/

ANNONSE