Nyt

Det er ikke hr. hvem-som-helst, Trykkefrihedsselskabet har fået til at tale ved selskabets arrangement i Cepos´ lokaler, mandag den 2. oktober: Zoltan Kovác er Viktor Orbáns og den ungarske regerings udsending og talsmand – og han gæster Danmark og  Trykkefrihedsselskabet, hvor han vil tale om Ungarns syn på ytringsfrihed, massemigration, grænsekontrol, EU, national suverænitet og Europas fremtid.

Ungarn er landet, der satte hegn op ved grænsen, mens resten af Europa lod grænserne stå åbne for immigrationsstrømmene.

Netop nu nægter landets leder, Viktor Orbán, at bøje sig for Merkel og EU’s krav om, at alle EU-lande skal tage imod de immigranter, man har åbnet grænserne for.
For Ungarn er ikke og vil ikke være et indvandringsland, understreger Orbán – uanset hvilke EU-sanktioner, Ungarn vil blive mødt med.

Der er lagt op til en konflikt mellem Merkels Europa og Østeuropa, symboliseret ved Visegrad-gruppen (Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet), som Ungarn er den mest markante repræsentant for.

Vi kender EU’s syn på Ungarn, men hvordan ser den ungarske regering selv på situationen?
Det får man nu mulighed for at orientere sig om ved selvsyn, når talsmanden for den ungarske regering, Dr. Zoltán Kovács taler i Trykkefrihedsselskabet.

ANNONSE

Tilmelding til arrangementet kan ske på trykkefrihed@trykkefrihed.dk. Pris for deltagelse er 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer.

 

Mandag den 2. oktober 2017 kl, 16-18 i Cepos lokaler, Landgreven 3.

ANNONSE

Mest læst