Nyt

Polen vil ikke have islamisk terrorisme og siger, at de har lært af andre landes fejlslagne politik.

«We, Poland, are learning from the mistakes of others … and we will not open our doors to Islamic migrants,” said Ryszard Czarnecki, the Polish European Parliament deputy, in early June after the terrorist attack in Manchester, England on May 22.

Efter jihadangrebet i Manchester sagde Polens EU-repræsentant, Ryszard Czarnecki, at man er endt i en situation, hvor trænede jihadister, der vender tilbage fra Syrien, ikke lader sig overvåge af myndighederne.

Other countries have led to a situation in which those trained on Islamic State territory in Syria, Iraq – young people with French, Belgian, Dutch, British, German citizenship – return to Europe … and somehow [the authorities] were incapable of monitoring them”

Den eneste metode, der fungerer, er ikke at slippe muslimske indvandrere ind, siger Czarnecki. Han siger, at Polen gentagne gange har fortatl Storbirtannien, at de er nødt til at deportere – ikke tolerere – de radikale indvandrere.

“When it comes to reducing the chances of Poland being hit by [Islamist] terror attacks, the only proven method is to not allow in Muslim migrants. With regards to Britain, we have already told them on several occasions they need to deport, not tolerate, radical migrants. If a radical Muslim cleric in a mosque calls on his brothers in the faith … to fight the infidels, well, I think that there are grounds to expel such an imam.”

Polakkerne priser sig lykkelige over fraværet af multikulturen i Polen:

“Fortunately, Poland does not make these mistakes that other countries have made when it comes to our immigration policy, and so we don’t have these headaches,” sagde Czarnecki.

Indenrigsminister Mariusz Błaszczak synes ikke, at multikultur er noget at tragte efter: “It is a straight road to a social catastrophe, with the result that in a few years Warsaw could look like Brussels.”

ANNONSE

Hvad? Vil Polen ikke have have sådanne minde-markeringer efter jihadterror? Men det bringer jo folk sammen…  REUTERS/Yves Herman

Sidste år sagde halvdelen af belgierne at de ønskede at  lukke grænsen.

Forskjellen er vel bare at deres politikere ikke vil høre på dem.

CNS News

ANNONSE

2 svar til “Polen vil ikke have muslimske indvandrere”

  1. KnudMadsen siger:

    Polakkerne har formentlig haft nok af besættere. Om det er muhamedanere eller kommunister er nok lige uhyggeligt, måske endda muhamedanerne er endnu værre.

  2. Garp siger:

    Næh for polakkerne har så rigeligt i deres egen reaktionære fascistoide katolicisme!