Nyt

Centrum-Moschee, Rendsburg. Stillbillede: YouTube.

 

Sagen med foældreparret i Rendsburg i Tyskland som havde nægtet at betale en bøde på 300 euro for at have holdt deres søn hjemme fra et moskébesøg med skoleklassen, vil blive behandlet af en delstatsdomstol i Itzehoe til august, det skriver Schleswig-Holsteinische Landeszeitung.

Forældrene var kommet under efterforskning af den lokale anklagemyndighed efter at have holdt deres 13 år gamle dreng hjemme, fordi de ikke ville udsætte ham for risiko for indoktrinering. Skolen mente det drejede sig om pjækkeri, og benyttede sin lovfæstede adgang til at pålægge forældrene en bøde for ikke at have iagttaget skolepligten.

Skolens rektor Renate Fritzsche udtaler i den forbindelse:

«Det er et vigtigt mål i opdragelsen at stimulere barnets vilje til at have interaktion  med fremmede kulturer og lære at tolerere disse.»

Men er det en lærdom, som moskeerne i Tyskland selv praktiserer? Ikke hvis vi skal tro undercover-journalisten Constantin Schreiber, som har ledt forgæves efter tolerante moskeer i Tyskland. Den aktuelle moske har i tillæg været ledet af en Erdogan-propagandist, og har vært i søgelyset hos sikkerhedstjenesten Verfassungsschutz.

ANNONSE

Familiens advokat, Alexander Heuman, ser anderledes på sagen end skolen gør. I et af sagens dokumenter skriver han:

Stillet overfor en række islamistisk motiverede voldshandlinger, ville forældrene ikke overlade deres søn til mennesker, der betragter ham som  en såkaldt vantro.

Sagen har vakt opsigt også i tyske rigsmedier, og den rejser et vigtigt principielt spørgsmål. Tyske domstole har ikke vært immune over for islamisering før. Udfaldet af sagen er ikke på nogen måde givet på forhånd.

 

Schleswig-Holsteinische Landeszeitung – Focus – Die Welt

ANNONSE

2 svar til “Retsforfølges for at have holdt deres søn væk fra moske-besøg”

  1. KnudMadsen siger:

    DET er da om noget en spændende sag.
    Jeg håber dette patriotiske forældrepar vinder ret til selv af kunne beskytte deres barn mod denne djævelske ideologi. Jeg ville selv have gjort det samme igen, igen igen og igen. Fandeme ingen skulle tvinge mit barn til indoktrinering hos de satans djævle.

  2. Niels Larsen siger:

    Islam bør ganske enkelt forbydes som værende en forbrydelse mod menneskeheden – ikke mindst mod muslimerne selv.