Nyt

I dag kunne danskerne se den ny stedfortrædende generalsekretær i Red Barnet, Janne Tynell, blive interviewet i TV 2 Nyhederne. Nyhedsværten fortiede over for seerne, at Janne Tynell er kæreste med Enhedslistens chefideolog Pelle Dragsted. Sammen har de to teenagebørn på 16 og 19 år, der også er aktive på venstrefløjen.

Socialistfamilien bor i en 341 kvadratmeter stor liebhavervilla i velhaverkommunen Frederiksberg. Ejendommen har 14 værelser, og villaen er vurderet til et tocifret millionbeløb.

Janne Tynell afløser et andet Enhedslistenkoryfæ hos Red Barnet – Johanne Schmidt-Nielsen – der er gået på barselsorlov. Johanne Schmidt-Nielsen har et nært forholdt til Dragsted-Tynell-parret og deres børn. Pelle Dragsted indledte sin politiske karriere på Christiansborg med at være politisk rådgiver for Johanne Schmidt-Nielsen, da hun var partileder for Enhedslisten.

Red Barnet har udviklet sig til noget, der minder om en fraktion af Enhedslisten, hvor man samler millioner ind til de tårnhøje socialistlønningerne i organisationen. Johanne Schmidt-Nielsen har allerede tjent over to millioner kroner i samlet løn, siden hun tiltrådte som generalsekretær for Red Barnet i sommeren 2019. Nu er det så kæresteparret Pelle Dragsted og Janne Tynell, der skal nyde godt af de mange velgørenhedsmillioner.

ANNONSE

De stenrige bedsteborgere på Frederiksberg kan finde Enhedslistens Pelle Dragsted på stemmesedlen til det kommende kommunalvalg.

Støt Red Barnet – støt Enhedslisten.

*

Læs mere om Red Barnets stedfortrædende generaldirektør, Janne Tynell, der tidligere har arbejdet sammen med en terrorist fra den morderiske Blekingegadebanden

ANNONSE

Mest læst