Gæsteskribent

Oh the humanity, Naser Khader kan ikke rejse ind i USA på grund af Trumps muslimstop. Bortset fra at Trump ikke har indført et muslimstop. Desværre…

…far from it. He backed down dramatically from his campaign promises and instead signed an executive order dominated mainly by moderate refugee restrictions and temporary provisions aimed directly at limiting immigration from jihadist conflict zones.

Let’s analyze the key provisions, separate the fact from the hysteria, and introduce just a bit of historical perspective.

First, the order temporarily halts refugee admissions for 120 days to improve the vetting process, then caps refugee admissions at 50,000 per year. Outrageous, right? Not so fast. Before 2016, when Obama dramatically ramped up refugee admissions, Trump’s 50,000 stands roughly in between a typical year of refugee admissions in George W. Bush’s two terms and a typical year in Obama’s two terms.

The Wire har en anden og mere udførlig gennemgang af denne uophidsende men dog beskedent positive nyhed. Faktisk gør Trump ikke andet, end hvad hans forgænger Barak Hussein Obama gjorde i 2011, skriver Gateway Pundit, nemlig stoppe indvandring fra terror-reder. Et vist overlap med muslimer må derfor regnes for naturligt.

Men nu hedder den amerikanske præsident Donald Trump og for at gøre ondt værre er han mand, kristen og ganske orange, så “Trump har skabt kaos i lufthavne verden over” lyder en overskrift i BT, der mest afslører det kaos valget af Trump som amerikansk præsident har skabt i venstrefløjens og dens mediers indre verden. Det lykkedes JyllandsPosten at finde en syrisk familie, der ikke kun bestod af mænd i den våbenføre alder, hvis drømme Trump havde slukket.

FN er bekymret med alle dens lukkede diktaturstater. Frankrig er bekymret. Ja, det Frankrig, der er i undtagelsestilstand og som har sat hæren ind for at afværge åbne kampe i gaderne. Lige så vel som Tyskland, der takket være Merkels åbne dør, allerede lever side om side med fjenden, skriver Gatestone Institute

ANNONSE

German political leaders and national security officials knew that Islamic State jihadists were entering Europe disguised as migrants but repeatedly downplayed the threat, apparently to avoid fueling anti-immigration sentiments, according to an exposé by German public television.

German officials knew as early as March 2015 — some six months before Chancellor Angela Merkel opened German borders to more than a million migrants from the Muslim world — that jihadists were posing as refugees, according to the Munich Report (Report München), an investigative journalism program broadcast by ARD public television on January 17.

More than 400 migrants who entered Germany as asylum seekers in 2015 and 2016 are now being investigated for links to Islamic terrorism, according to the Federal Criminal Police (Bundeskriminalamt, BKA).

Og danske Anders Samuelsen, hvis parti sidste år ville have 2 års asyltimeout, har kritiseret Trumps beslutning om at sikre sine egne borgere. Det er ikke normalt at en dansk udenrigsminister kritiserer amerikansk politik, men de fleste regner ikke med at det får konsekvenser, da der er så mange der kritiserer USA. Eller med Ole Wævers ord; “han kan ligge i flokken og gemme sig lidt”. Trumps FN delegation har nu tænkt sig at skrive ned, hvem som støtter USA og hvem som skuffer. Godt gået Samuelsen.

Imens venstrefløjen og dens medier ter sig, demonstrerer Trump at han er ‘ein mensch’ og rækker ud til de kristne der bliver forfulgt, og i højere grad end andre forfulgte grupper i Mellemøsten er i risiko for at få hugget hovedet af. Og det er ifølge Trump “very, very unfair“.

Apropos unfair, herunder et kort fra Ed West over, hvor i verden israelere kan rejse

lande-der-forbder-israelereOg noget helt urelateret: To syere blev onsdag kendt skyldige i voldtægt af en 16-årig pige, slog Byretten i Viborg fast. Den ene blev ubetinget udvist af Danmark med et indrejseforbud på 12 år, mens den anden kan blive i landet, da hans udvisning blev gjort betinget.

ANNONSE