Hovederne på bloggen

“Jeg frygter, at Marine Le Pen må vente fem år mere, til 2022, før hun kan sætte sig i stolen i Palais de l’Élysée, den franske præsidents embedsbolig. Skulle Marine Le Pen vinde allerede næste år, vil det betyde en langt hurtigere overgang til nationalpopulismens tidsalder, og vi kan opsætte en skamstøtte over globalismen. Globalisme er lig med hensynsløs foragt for de vestlige folk, mens nationalpopulisme er folkelighed forankret i nationalstater.”

Morten Uhrskov tager med valget af Trump og det forestående franske præsidentvalg, afsked med globalismens ubegrænsede frihandel og den skade den har forvoldt samfundets svageste. Nationalpopulismen i sin bedste betydning, vil med sit afsæt nationalstaterne tage afsæt i egne befolkningers interesse – og dermed også tilgodese de svage, som globalisterne de facto har kørt over i mange år.

Læs Uhrskovs indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9165605/farvel-til-globalismen/

ANNONSE

Ét svar til “Farvel til globalismen”

  1. Coyote siger:

    Francois Fillon som kan tänkas vinna presidentvalet i Frankrike om inte Marie Le Pen gör det, verkar ändaa vara ett hyfsat alternativ. Junge Freiheit kallar honom “en fransk Trump”. Han vill minska EU;s inflytande och ställa krav paa muslimer. Han har utgivit en skrift med titeln: Besegra den islamska totalitarismen.
    https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2016/francois-fillon-stichflamme-aus-der-tiefe-frankreichs/

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten