Hovederne på bloggen

“Uanset om Donald Trump vinder valget eller ej, forsvinder hans mærkesager om indvandring, arbejdspladser og fremmede krige ikke. Om to til tre præsidentvalg vil det ikke længere være muligt for Republikanerne at vinde et præsidentvalg i USA. Hvide amerikanere kommer hastigt i mindretal i afgørende stater, og den næststørste stat Texas vil i 2024 eller 2028 være tabt for Donald Trumps parti, hvorefter USA vil få et de facto et-parti system. Tag dén og smag på den.”

Valget på tirsdag skal ses som en af de sidste krampetrækninger for den WASP-kultur (White Anglo Saxon Protestant), der har bygget USA og gjort landet til verdens mægtigste stormagt. Selvom Trump langtfra  er en optimal kandidat, repræsenterer han den hvide, kristne kultur, der bliver overhalet af den demografiske udvikling, som både vil sikre Demokraterne præsidentembedet fremover – og sikre USAs fald fra tinderne. Tiden er ved at rinde ud for USA – Kina tager over. Det er et faktum.

Læs Uhrskovs indlæg her. Det er glimrende og deprimerende på én gang:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9127417/lige-om-lidt-vinder-donald-trumpmaaske/

ANNONSE