Nyt

Valget i USA har demonstreret én ting: Den vestlige verden styres af en elite, der ikke tåler at blive udfordret. Outsideren Donald Trump vover det. Og det må han undgælde for. Stort set samtlige medier i den vestlige verden har udstillet ham til spot og spe.

Der er mange ting at udsætte på Trump. Medierne har rigtig kunnet forsyne sig. Men Trumps fejl er af den personlige slags. Og de er små i forhold til Hillarys korruption og løgne. Dem har medierne stort set tiet om.

Da James O’Keefe publicerede to videoer, der viser at Hillarys kampagne har organiseret voldsprovokationer på Trumps møder og stemmesvindel, skulle man tror at bægeret var fuldt. Medierne har penduleret frem og tilbage mellem at dække Benghazi, e-postserveren og Clinton Foundation – at lade være. De er ikke gået i dybden. Det ville hun ikke kunne overleve politisk.

ANNONSE

Nu blev der spillet dem endnu et bevis i hænderne, der viser, at Hillary er bundrådden.

Denne gang er medierne direkte involveret. Det er dem, der har været Hillarys forlængede arm. Måske ville det gå i sig selv?

You’re kidding me.

De har været mere optaget af at diskreditere O’Keefe end af at stille spørgsmål til Hillarys kampagne. De vil forsvare hende til sejren er sikret.

Efter nattens debat fik de endnu et punkt at angribe Trump på. Han ville ikke love at anerkende valgresultatet.

Det fremstilles som anti-demokratisk, en opfordring til oprør. Igen forsøger medierne at lægge skylden over på Trump.

Valget er “rigged”. Det har vælgerne kunde observere hver time, hver dag.

Trump kalder sine tilhængere for the movement. Det er ikke republikanerne han repræsenterer. Det er et eget parti. Et republikkens parti. Det er ikke Trump, der har ødelagt GOP. Det har de selv gjort. (Marco Rubio sagde onsdag, at republikanerne skulle ignorere hvad Wikileaks afslører!)

Denne bevægelse har samlet så mange medlemmer, at det skræmmer establishment. Derfor forsøger de at få ham stemplet som uægte, som illegitim. Dem der stemmer på ham er også illegitime. Er ikke ægte demokrater. Tilhører kurven med rådne æbler.

Hvad vil der ske med denne bevægelsen efter valget? Det er svært at sige. Det bliver ikke business as usual med Hillary. Hun er mere risikovillig end Obama. Hun fastholdt i nat planen om flyforbudszone over Syrien. Det kan bringe hende i skarp konflikt med Rusland.

USA er ved at manøvrere sig ind i en svaghedsposition, hvor andre har initiativet. Her er Trump spot on. Men han taler for meget udenom. Han overbeviser ikke vælgerne. Han fik sat nogle gode stød ind i forbindelse med Aleppo, men da han skulle tale om Mosul blev det mere upræcist. Ting han har sagt før.

Hvis man skal vinde, må man være fokuseret. Han famler, finder ikke fodfæste.

Han har en styrke. Han giver ikke op. Han er en fighter.

Hele magtapparatet har forsøgt at stare him down. Men han giver ikke op. Selv ikke efter at han har tabt valget. Han nægter at svare på, om han godkender resultatet.

Så går medierne og meningseliten amok. Det er det samme som oprør.

Så lad det være et oprør. Det var sådan republikken blev grundlagt. Af revolutionære. Måske tiden er kommet for endnu en revolution?

Hvem har de bedste nerver i det lange løb? Hillary og hendes mænd og kvinder har magten og pengerne. Det er også alt de har.

Nattens debat var den dårligste by far. Trump var dårlig. Han lod chance efter chance glide sig af hænde. Han magtede ikke at præsentere et sammenhængende budskab. Det gjorde Hillary, men det er et syntetisk, scripted budskab. Hun lyder som en grammofonplade. Efter en stund hører man ikke længer efter, hvad hun siger. Det er kun tirader.

Trump forsøgte at fortælle at Hillary burde været bag tremmer og ikke kandidat til landets højeste embede. Han har fået den største gave han kunde tænkt sig lige inden debatten: To videoer, der viser at Hillarys kampagne har hyret to selskaber, der laver organiserede provokationer for at ødelægge Trumps møder. De to skurke Scott Foval og Bob Creamer fortæller i detaljer, hvordan de hyrer psykisk ustabile og hjemløse til at forstyrre møderne. En tredje person, Aaron Black, fortæller hvordan han koordinerer volden og får det til at se spontant ud. De er helt klar over, at medierne er rede til at dække al vold på Trumps møder, og Trump får skylden.

Videoerne implicerer og kompromitterer medierne. Men det rører dem ikke. De lader som om det er Trump, der provokerer. Det er ham, som repræsenterer truslen mod republikken.

Det kaldes en legitimitetskrise. Amerika sejler, og det gør hele den frie verden.

Debatten i nat handlede også om Europa, om hvad der skal ske med Danmark.

Vores frihed er også truet. Indefra.

Eliten har kastet handsken til befolkningen i forvisning om, at den ikke vover at samle den op. De tror intimideringen vil virke. At de statuerer et eksempel.

Men troen på eliten vakler. Og har gjort det længe. Eliten er ved at grave sig ned i et dybt hul.

Det er ingen grund til at grave sammen med dem. La dem synke.

 

Breitbart.com har interviewet Leslie Millwee, der var tv-reporter i Arkansas i 1980, da guvernøren hed Bill Clinton. Ved tre lejligheder har han forsøgt at presse hende til at have sex. Han var allerede den gang en mægtig mand som vidste, at det ville være hans ord mod hendes. Hvis man lytter til hendes historie, forstår man nogle af Clintons skyggesider. Ved en anledning klippede han sit slips over og gav hende den ene del med ordene: Tag denne, en dag bliver jeg præsident af USA. Så vil du fortryde, at du ikke behandlede mig bedre.

 

Alle de tre debatter kan sees her:

 

Se debatten her:

Dem første debatten:

Den andre debatten:

 

ANNONSE

3 svar til “De har kastet handsken”

 1. KnudMadsen siger:

  Det er helt fantastisk, at der er så mange tosser, der ikke kan gennemskue denne falske heks. Se dog blot hendes øjne! Det er uhyggeligt at skue ind i sindssygen. Og hun skal muligvis sidde med knappen til atomvåbnene????

 2. River siger:

  Centralt emne, godt skrevet.

 3. The Lying Press siger:

  Løgnepressen / MSM / mainstream medierne / pressen er blevet folkets nye fjende.
  Og det er helt berettiget.