Hovederne på bloggen

“Det mest postive? Det er nemt. Donald Trump blev valgt til præsident. Det gjorde Hillary Clinton ikke. Væk er George Bush Senior, Bill Clinton, George Bush Junior og Barack Obama. Vi fik ikke en femte på stribe amerikansk præsident, der fører en politik direkte i modstrid med flertallets interesser.”

Her 7 måneder efter præsident Trumps tiltrædelse gør Morten Uhrskov status over hans foreløbige meritter. På negativsiden tæller, at det endnu ikke er lykkedes at stoppe den ulovlige indvandring til USA, at Trump – stik imod sine valgløfter – har besluttet at optrappe den amerikanske tilstedeværelse i Afghanistan, og at han har fyret Steve Bannon, der var Trumps stærkeste strategiske over værdipolitiske kort.

Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9827136/donald-trump-en-status/

ANNONSE