Hovederne på bloggen

“Hvis Trump, Marine Le Pen og AfD vinder, er der håb for europæerne både her og der. I så fald vil USA have en mulighed for at vende en katastrofal kurs, der har stået på siden 1965, hvor masseindvandringen fra den tredje verden begyndte. Frankrig vil begynde at udvise millioner af uintegrerbare mennesker, og uhyggen fra de enorme ghettoer vil i hvert fald mindskes. I Tyskland vil en mere ansvarlig CDU-leder tage over efter Merkel, hvilket kan give håb om en ansvarlig tysk kurs i fremtiden.”

Morten Uhrskov gennemgår de scenarier, der tegner sig i USA, Frankrig og Tyskland efter de kommende valg. Sjældent – eller måske aldrig før – har valgene haft så skelsættende betydning. Læs Morten Uhrskovs analyse her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9059917/tre-spaendende-valg-det-naeste-aar/

ANNONSE