Dag: 22. august 2016

Johan Thomas Lundbye (1818–1848) Olje på papir, 24 x 33 cm, Statens Museum for Kunst, København I sin dagbok for 1844 skrev kunstneren: Jeg føler det ikke som sørgeligt, men trækkes altid mod den Storhed og Ro, som findes i Naturen paa ensomme Steder. Lundbye hentet sine motiver først og fremst fra sitt hjemlige Sjælland. […]

Les Mer...

“Svenskesygen” har meldt sin ankomst i København. Ti biler blev natten til søndag antændt og et endnu ukendt antal biler igen natten til mandag. Bilbrandene skal tages yderst alvorligt. Der er en langsomt brændende intifada i Sverige og Frankrig, og afstanden til Malmø er kort. For anden nat i træk er der blevet sat ild […]

Les Mer...

Svensk skole har et desperat behov af lærere. Hvorfor? Fordi forholdene er ved at blive uutholdelige. Leder av Lärarnas Riksförbund sier at nye lærere skal være meget “skickliga, annars överlever de inte situationen där”.

Les Mer...

Putin benytter drab som politisk instrument og det sker over hele verden. Giftmord er blevet speciale. Der er en stribe dødsfald der peger i retning Kreml. Flere er begået i USA og Storbritannien. Putin viser at han er tøffere end deres ledere.

Les Mer...

Europæerne har uddelegeret eneretten til at bruge vold mod kriminelle til staten. Men europæerne, især i Frankrig og Tyskland, er ved at opdage, at der faktisk synes at optræde en eller anden “misforståelse.” Deres stat, som har monopol på volden, ønsker ikke at være i krig med sine islamistiske borgere eller indbyggere. Og hvad værre er, staten indgyder den følelse, at den er bange for sine muslimske borgere.

Les Mer...