Nyt

Tidligere talskvinde for Pegida, Tatjana Festerling, har sammen med en nederlandsk Pegida-leder rejst til Bulgarien for at standse illegale migranter. Hun poserer på Facebook i militæruniform sammen med maskerede bulgarere. En gavepakke til modstanderne.

tatjana.festerling.edwin.wagensveld

Festerling blev for to uger siden smidt ud af Pegida. Nogle synes de da ikke har noget mer at tabe og tar den helt ud. Det bliver selvsagt til gefundenes fressen for mediene. De tilhører noget der heder Fortress Europe.

For Telegraph bliver storyen til at hun “jagter” på migranter. Længer ned fremgår det at de overlader dem til politiet, hvis de finder nogle.

She boasted on her Facebook page on Friday of spending a day with the “Bulgarian Military Veterans Union”, a paramilitary group of vigilantes who patrol the border searching for illegal immigrants. Ms Festerling said she was accompanied on the trip by a leader of the Dutch offshoot of Pegida, Edwin Wagensveld.

She posted pictures of herself and Mr Wagensveld posing alongside men in military-style uniform, their faces masked with balaclavas, holding up a banner which read “Fortress Europe”.  Requests for comment made to the Dutch branch of Pegida have not yet been returned.

..

The paramilitary group Ms Festerling joined on patrol is one of several believed to be operating in the Turkish-Bulgarian border area, independently of Bulgarian security forces.

The group claims it hands over any illegal immigrants it captures to the police.

Billedet vækker minder om Putins friskarer i Øst-Ukraina, eller medlemmer av Den bosnisk-serbiske arme i Bosnien. Assosiasjonene er bare dårlige. Hvor skal Festerling gå efter dette stunt? For det er det minder om. Stunt.

ANNONSE

 

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/04/pegida-pair-hunt-migrants-with-vigilantes-on-bulgaria-border/

 

 

ANNONSE