Nyt

Et prominent medlem af Geert Wilders parti, PPV, Willie Dille (53), begik selvmord kort efter at hun havde lagt en video op, hvor hun hævdede at være blevet gruppevoldtaget af nogle muslimer på ordre fra en partikollega.

A Dutch city council member reportedly committed suicide just hours after posting a video online in which she claimed to have been gang-raped by a group of Muslims who were following the orders of a former fellow member of her anti-immigration PVV party.

Willie Dille sad i nationalforsamlingen for PPV fra 2010-2012, og var nu byrådsmedlem for PPV i Haag. Hun begik selvmord onsdag, fordi hun ikke længere kunne leve med det hun havde gennemgået, sagde kollegaen Karen Gerbrands.

ANNONSE

Hun siger i videoen, at Arnoud van Doorn gav ordre til voldtægten. Han er hendes partikollega og kunne ikke udstå hende.

Voldtægten skete imidlertid i 2017 og det er uklart, hvorfor der gik så lang tid før sagen blev kendt. Dille skal heller ikke have politianmeldt den angivelige voldtægt.

Van Doorn benægter anklagen og siger, at han overvejer retslige skridt.

Police also told the AD newspaper that Dille never made a formal complaint to them about the alleged attack.

“We offered her help and said we need a formal complaint and concrete evidence to start an investigation. But she did not make a formal complaint and we did not get any concrete information to enable us to launch an inquiry,” spokesperson Hilde Vijverberg said, according to Dutch News.

Det er ikke usædvanligt, at voldtægtsofre ikke orker at anmelde overgrebet, fordi det betyder en ekstra belastning, som de ikke orker at skulle igennem.

 

Dutch official Willie Dille reportedly commits suicide after posting video claiming Muslim gang-rape attack

Kjøp Christopher Caldwells “Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten” fra Document Forlag her.

ANNONSE