Dag: 27. maj 2016

Pave Frans’ tavshed om forfølgelsen af kristne i muslimske lande fremkalder mindet om pave Pius XIIs tavshed overfor Holocaust. Han udtaler sig heller ikke om afkristningen af Europa, men hylder multikulturalismen. Da han modtog Karl den Store-prisen, klandrede han Europa for at være hård mot migranterne. Hvad er dette udtryk for?

Les Mer...

Arkhip Ivanovitsj Kuindzji (1842-1910) Olje på lerret, 97 x 181cm, Tretjakov-galleriet, Moskva Kuindzji er først og fremst kjent som en skildrer av det russiske og ukrainske landskapet. Som så mange av sine samtidige tilhørte han kretsen Vandrerne (Передви́жники – Pjerjedvizjniki), som forfektet en realistisk stil i opposisjon til den akademiske formalisme. Som få andre klarte […]

Les Mer...

Sagen om to muslimske elever i Schweiz, der nægtede at tage lærerinder i hånden og fik medhold af skolen, tiltrak national opmærksomhed. Nu har skolemyndighederne i kantonen Baselland besluttet, at håndtryk er obligatorisk, af ligestillings- og integrationhensyn. Hvis eleverne nægter et håndtryk, risikerer både de og deres forældre herefter sanktioner – herunder økonomiske …

Les Mer...

Et samfund eller en civilisation der opgiver det, der gav den mening, og i stedet vælger sig en diffus, udflydende “humanitet”, gør sig selv til kastebold.

Redningsfartøjet “Siem Pilot” har reddet utrolige 19.000 mennesker udenfor Libyens kyst siden juni 2015. Asyl-aktieselskabet “Hero Norway AS” fik i 2015 næsten 1,5 mia. af den norske stat. Med den trafik vi ser over Middelhavet, og de demografiske udsigter for Afrika, vil væksten fortsætte ind i himlen. Hvad der sker inde i Libyen ønsker “vi” ikke vide særlig meget om. Men der er mange tegn på, at vi skal og bør, når “Libyen” kommer til os.

Les Mer...

Den svenske intifada er en lavintensiv krig mod den svenske stat og det svenske samfund. Det handler om territorial kontrol, og når myndighederne intet ønsker at vide, og pressen ud deltager i mørklægningen, vil områderne kun vokse.

Les Mer...