Nyt
Fox interviewer Donald Trump efter Brussel-terroren, og spørger hvad han ville gjort efter et et angreb lig dette. Trump svarer blandt andet med at gentage at han vil stænge grensene for folk hvis identitet og intentioner man ikke har klarhed i.

Det er bemærkelsesverdig at en en amerikansk præsidentkandidat viser langt større evne end vore egne folkevalgte til ikke bare at observere hvad der skete og tage det indover sig, ved nedslået å konstatere gentatte ganger at «it’s a disaster», han snakker også med større klarhed om årsager og mulige tiltag.

En befriende side med Trump er evnen til at skære igjennem når folk bare taler pis, og sette fingeren på væsentligheder. Vel vidende at politiet undgår bestemte bykvarterer, konstaterer han ganske enkelt at «the whole thing is crazy». Våre egne såkaldte ledere forsøger at vænne os til galskaben.

ANNONSE

 

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid