Kommentar

Demokratiet befinder sig i krise når det at konstatere at et land trenger foretagsomme indvandrere, ikke mennesker der må lære alt fra grunden af, udløser et ramaskrig.

Man kan mærke at indignationen er ved at løbe tør. Der er stadig mindre krudt igen i salvene.

Faktisk har dynamiken ændret sig efter Trump: Han har fået de liberale på defensiven med sine provokationer. Fordi Trump får dem helt op på mærkerne, taber de sin kraft.

Trumps retorik er immun mot de liberale og venstreorienteredes moralisering. De skriger højt, men de bruger op sin energi og står på stedet hvil, mens Trump er ved at vinde fodfæste for sin politik.

Trolig kommer historikere senere til at studere hvordan demokraterne tabte sit momentum ved at blæse til modstand, kompromisløs modstand. De havnede i en reaktion-modus og forsvarede en struktur der syntes stadig mer passé for flertallet.

Ingen tror længer at fri invandring er en fordel. Jyllands-Postens hudfletting af DF er patetisk. Hvem. tror JPs lederskribent de gør indtryk på når de sier at DF sparker mennesker der ligger nede?

ANNONSE

Det er Trumps stil der flytter sentrum og med det momentum. Danske politikere og ikke mindst medier må forstå at der er et stort skifte på vej.

Clintons og Obama-administrationen vil blive afsløret som korrumperede og det kommer til at diskreditere deres idealer. De sa én ting og gjorde noget andet. De var for en drøm der skulle være større end den amerikanske, ligesom EU forespejler noget der er større og bedre end nationalstaten.

Men for at dette valget skal blive tydelig må der være politikere der målbærer forskellen.

Udgangspunktet for al politik er at være for sig selv. Hvad skal man ellers være for?

Trump viser det på sin casual New York-facon, som kunde være hentet ud af en film med Clint Eastwood eller en mafia-film. Robert de Niro er blevet en gammel gnaven mand. Trump er 74, men ser ud som en don der lige er i ferd med at fæste grebet.

Når vi ser os tilbage kommer vi til at se at de foregående presidenter var af samme støbning, mer og mer polerede, mindre og mindre autentiske.

Den talk som Trump i dag er blevet overfuset for af FN og andre vil om ikke længe være gået ind i Americana.

Amerikanerne havde aldrig troet de skulle kæmpe for sit land på hjemmebane. Ikke på denne måden. Medierne tror de nedgør Trump og tilhengerne. Det modsatte sker. De lærer, og de bliver stærkere. De gennemskuer de liberales løgner.

ANNONSE

Læs også

USA fik en ny chance -
Appeasement i vor tid -
Americana -
Skin og bedrag -
Byg os en borg -

4 svar til “Trump og shitholes – fornuften vinder til slut”

 1. Peter Zichau siger:

  Trump vinder fordi han har ret i det han siger. Og det véd de fleste mennesker også godt. De venstreorienterede bryder sig bare ikke om ham, det fordi han trækker tæppet væk under deres illusioner.

 2. Peter Larsen siger:

  Hvad angår den nobelpriskårede højhellighed Barack Obama og den knapt så frelste H. Clinton bliver det yderst interessant at følge med i, hvad den igangværende undersøgelse om salg af uran til Rusland, og ikke mindst hvad senates efterforskning af Obamas justitsministeriums påståede aflytning af Trump Tower inden valget, fører med sig.
  Jeg har længe fulgt bloggen https://theconservativetreehouse.com/ , som normalt er et meget godt sted at følge amerikansk politik, hvis ikke man lader sig nøje med MSM’s sædvanlige liberale propaganda og påtaget krænkelser.

  Måske bringer den næste måneds tid en del “swamp creatures” til falds, som Trump lovede før valget?

 3. Mie siger:

  God artikel..men dårlig oversat..
  Send til mig næste gang..så skal jeg da gerne finpudse.
  Disse oversættelses programmer laver desværre ikke opgaven fuldt ud..ha
  Men tak …..for vi bliver flere og flere der er træt af disse smædekampagner af Trads karakter, der underminerer vores demokrati..og denne respektløshed vore medier har for de 63 mil. amerikanere der stemte på præsident
  Trump.
  Gør os alle en tjeneste og prøv at følge fake news rewarden på onsdag..
  Jeg tror vi alle skal give Trump en hånd med på vejen der..
  Siger q også..lol..
  Tak for de fine artikler…dejligt..