Gæsteskribent

Kære venner, blodbadet i Bruxelles bekræfter for hundrede og syttende gang, at vi er i krig. Det er en krig udløst af en islamisk terrorisme, der bogstaveligt talt og i sin helhed er ordineret af Allah i Koranen, og det Muhammed gjorde i praksis. En krig udløst af en indfødt islamisk terrorisme, som opstod af interne årsager. Vi beskæftiger os med europæiske islamiske terrorister som rammer hjertet af Europa.

Det er tid til at redde sig selv fra situationen. Lad os begynde med at indhente og udbrede nøjagtige oplysninger. Lad os begynde at stå op mod en kultur og en politisk klasse, der tilrettelægger for islamisering, for genopblussen af moskeer der hjernevask gennemføres, der gør troende til terrorister, og for den selvvalgte invasion af illegale indvandrere der i overvejende grad består af unge muslimer, og det styrker den demografiske islamisering og islamiske terrorismens infiltration af Europa.

 

Vores mission er at blive stærkere i os selv, til fuldt ud at være os selv hjemme med os selv. Det er vores pligt at sikre, at vores børn og børnebørn vil overtage et samfund, der bevarer deres umistelige ret til værdighed og frihed. Lad os komme i gang. Sammen vil vi gøre det.

ANNONSE

 

Magdi Allam er en egyptisk-italiensk politiker, journalist og forfatter, blandt andet ved bogen “Kamikaze made in Europe” (2004), der konverterede fra islam til kristendommen i 2008.

magdi-allam

ANNONSE

Mest læst