Kommentar

Bygninger i brand i Århus efter schalburgtagen i Guldsmedegade d. 22. februar 1945. Schalburgtagen udførtes af Peter-gruppen(Frihedsmuseets fotoarkiv)

Islam passer desværre som hånd i handske til den postkristne sentimentalitet, der regerer Vesten i dag. Vi er modne til plukning for enhver erobrer. Hvergang der forekommer et større terrorangreb, især hvis det en uhyre sjælden gang rammer islam, pudser islams apologeter offerglorien, og vi lader dem gøre det uden at forstyrre dem med kendsgerninger.

Islam er en skam- og “det er din skyld” religion, dens psykologi er psykopatens

Lige modsat af skyldreligionen kristendom, den passer desværre som hånd i handske til den postkristne sentimentalitet, der regerer Vesten i dag. Mentalt er vi skabt til den erobring, vores politikere udsætter os for. I 1940, i 1864, i 1659 havde enhver kaldt deres handlinger landsforrædderiske, men i nutidens feminiserede velfærdspsykologi, er de det ikke. Vi er modne til plukning for enhver erobrer.

Selvom enhver kan læse Europol’s årlige EU Terrorism Situation and Trend Report, starter et sælsomt skuespil forfra, hvergang der forekommer et større terrorangreb. Især hvis det en uhyre sjælden gang rammer islam. Så pudser islams bødler offerglorien, og vi lader dem gøre det uden at forstyrre dem med kendsgerninger.

ANNONSE

Islam er “en erobrings- og dominansdoktrin”

Islam er en skam- og “det er din skyld” religion, vi behøver ikke hvidvaske den, det gør den selv. Selvransagelse og islam rimer ikke på hinanden. Islam er, som Hirsi Ali siger, “en erobrings- og dominansdoktrin.” Erobrere er ikke tvivlere, erobrere ruer ikke over deres forbrydelser. Der er ingen muslimske fakkeltog i Vesten, når islam myrder 253 kristne på Sri Lanka. De kan ikke se problemet. Heller ikke islams kroniske myrderier på kristne i Nigeria afficerer dem.

Vi vil ikke konfronteres med sandheden, at der kun er en terrorfare – islam.Vi står midt i en religionskrig, vi vil bare ikke indse det, skriver Katrine Lilleør søndag, og det er lige præcis, hvad der er sket:

Uvidende politikere har masseplantet den næste europæiske generations krig, de første tusinder civile har allerede måttet lade livet, og hverken journalister eller politikere har et realistisk billede af den krig, der ikke bare så småt er startet, men som de er stærkt medskyldige i at have installeret.

Rasmus Paludan er en bleg afart af de politikere, vi vil se i Europa i de kommende årtier

Blandt andet af den grund, må man hilse opkomsten af en Rasmus Paludan velkommen, men det forstår de debatterende klasser heller ikke. Jeg mener, hvad jeg skrev: Danmark har ikke længere råd til politikere, der er uvidende om islam, vi er ved at få brug for krigstidspolitikere.

Fredstidspolitikerne har lavet ulykker nok, madammevældet er blevet for stor en sikkerhedsrisiko. Pressen tror, den har skabt Paludan, men Paludan spiller bare på den, som på en violin. I virkeligheden har Løkke, Støjberg, Frederiksen og alle de andre multikulturalister gennem 36 år skabt Paludan – sammen med islam. Torben Mark Petersen skriver sandt nok:

Rasmus Paludan er en bleg afart af de politikertyper og de partier, vi vil se blive dannet i Vesteuropa i de kommende årtier, hvis ikke EU får lukket de ydre grænser, og politikerne gør noget ved udvisningen af kriminelle indvandrere og islamiseringen.

The recently released Black and White Book of Terrorism in Europe has brought to light that radical Islamic terrorists have accounted for 91 percent of all of the victims of terror attacks since 2000.

The book is the project of Spanish MEP and president of the Foundation for Victims of Terrorism, Maité Pagazaurtundua, and cites that 753 people have been killed in terror attacks across the European Union during the time span between 2000 and 2019, the French daily newspaper, Le Figaro, reports.

Additionally, the report looks at European victims of terror that has been committed abroad and reveals that an additional 1,115 people including tourists and military personnel were also victims of radical jihadists during the same period of time.

Of the total number of victims, 91 percent of them were killed as a direct result of actions taken by radical Islamic extremists. 20 percent of those murdered were done so by suicide bombers. Study: Radical Islamic terrorism accounts for 91 percent of terror victims in Europe. – Radical Islamic Terrorism Accounts for 91 Percent of European Terror Victims.

ANNONSE