Nyt

Når man ser den treghet hvormed BBC behandler Zaventem-terroren, forstår man at sociale medier er ved at overhale de etablerede. Det handler om teknologi, men vel så meget om politisk indstilling.

For BBC er terroren uvelkommen. Det skinner tydelig igennem. De fortsætter at si årsagen er uklar, efter at de har rapporteret at det blev skudt og råbt på arabisk, før eksplosionerne.

Hvad mer behøver de vide?

Gå så til et websted www.metro.co.uk, der ligger stribevis med billeder som fortæller at BBC er tabt bag en vogn. De har benyttet twitterkontoer og facebook-opdateringer. Sværere er det ikke.

zaventem.såret

ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)
 • Peter Pedersen

  Du er da for ulækker og patetisk Hans Rustad hva bilder du dig ind med denne vinklingen på dette tidspunkt? Vent dog med dine personlige perfiditeter så længe det aktuelle pågår!

  • Glennie Sørensen

   Det er dig der er perfid, patetisk og ulækker Peter Pedersen.. Tror du for fanden da ikke, at alle normalt tænkende mennesker med sikkerhed ved, at sådanne Terror-handlinger har udspring i Islam, har du andre bud, der blot er en lille smule troværdige, så vil jeg og sikkert mange andre, gerne høre dem…
   ISLAM = Terror og ufred, plat, svindel, løgn, voldtæger, voldt, mord osv. osv. og det er et faktum, som kun Dunning Kruger personerne fra godhedsindustrien benægter….

   • Peter Pedersen

    Spar mig din galde! Mit indlæg sigter alene til det patetiske i konstant, at spille offer medie kortet kan du ikke læse Glennie…

 • Henrik Petersen

  De etablerede medier i hele EU er helt åbenlyst propagandacentraler for magthaverne. Ikke et eneste af dem tør nævne elefanten i rummet.