Tavle

Jyllands-Posten kan ikke la være, men må gøre grin av Donald Trump. Ikke hans sejre, men av Chris Christie som står i bakgrunden når Trump holder pressekonferanse. Mediernes hånflir overfor Trump er blevet en del av hans valgkampanje: Den viser velgerne hvad han er op imod.

Men det har vidst ikke gået op for JP at Donald Trump er et fenomen som tar temperaturen, blandt andet på forholdet mellom medierne og publikum. De gamle tricks virker ikke. Velgerne har gennemskuet dem. I tillegg giver medierne Trump masser av gratis præsse.

De er hans ubetalte spindoktorer.

 

http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE8481811/trumps-politiske-stoette-chris-christie-til-grin-paa-twitter-han-er-blevet-kidnappet-befri-ham/

ANNONSE

3 svar til “Kan ikke la være – gør grin af Trump”

 1. For_Mangfoldighed siger:

  Tjaaa 🙂 Han siger en del lettere rablende ting, hvios det ellers er oversat korrekt, men han har også mange rigtig gode pointer.

  Bla har han udtalt, helt i stil med hvad jeg selv har ment længe, at USA/Vesten indblanden i diverse mellemøstlande ikke har været til nogen gavn for hverken de pågældende lande eller USA/Vesten,

  Gadaffi, Saddam osv var ikke Guds bedste børn, men de kunne holde abekattene i skak. Alle forsøg på at indføre demokrati i de såkaldte befriede diktatur og slyngelstater, er slået totalt fejl, og vi høster nu bærmen i diverse ‘flygtninge’.

  Det samme med den såkaldte udviklingsbistand – alle disse milliarder vi har posten i Afrika har ikke udviklet en skid, andet en skabt en unaturlig overbefolkning som nu vælter ind over Europas grænser.

 2. Peter Pedersen siger:

  Trump har sloganet “Make America Great Again”, i den omtalte vindertale forsikrede han, at han ville tvinge amerikanske virksomheder til, at producere amerikanske produkter på amerikansk jord og med amerikansk arbejdskraft, derfor er det lettere komisk, at alt Trumps merchandise bliver produceret i Kina modsat eksv. Sanders merchandise der er made in USA. Sådan kan man blive ved, Trump er og bliver en bedrager, og i selvsamme vindertale kommer han da også med direkte selvmodsigelser i forhold til indrejse forbud for muslimer og en mur ved Mexico. Noget andet er Trumps påståede finansielle geni, der reelt ikke er eksisterende, ser man på hvor han tjener og hvor han taber penge, er det alene på fast ejendom hvor han bare følger mainstream flowet af ordinære boligspekulanter.

 3. Peter Pedersen siger:

  Sidste nyt om Trump! Han melder afbud til republikanernes konvent og han moderere nu udtalelserne om brug af tortur til, at han ikke vil bede om noget der går ud over konventionerne. Manden er en eklatant lystløgner og bedrager intet andet.