Nyt

islamisk Trossamfunds Abdul Wahid Pedersen grundlagde i 1988 Independent Scandinavian Relief Agency (ISRA), en nødhjælpsorganisation, der i 2004 lukkede efter beskyldninger om at organisationen mere eller mindre direkte støttede islamiske terrororganisationer. Samme problematik har vi fornyligt set i forhold til Viomis Aid, der officielt støtter fordrevne syrere humanitært, men omvendt, vitterlig er en islamistisk gruppe der opererer i områder underlagt Koran-tro militser.

En lignende sag fra USA, tager udgangspunkt velgørenhedsorganisationen Holy Land Foundation, der samlede penge ind til terrororganisationen Hamas. Seneste sag involverer organisationen Human Appeal International, der var en del af ‘101 Days’, der står på USA’s liste over terrororganisationer. Human Appeal International samlede ligeledes penge ind til Hamas, som Andrew Gilligan overbevisende har dokumenteret på Daily Telegraph.

Et lækket CIA-dokument fortæller, at organisationen faktisk også har et kontor i Danmark. Nærmere betegnet i Gårslev mellem Vejle og Fredericia. Privatadressen for imam Ahmed Moussa, der også fungerer som rektor for Lykkeskolen i Brabrand, Århus. Han har været i medierne flere omgange, og beskrives generelt som en de mere moderate imamer. Eksempelvis i en forherligende artikel i Berlingske (2006, 14. juni), hvor det dog kommer frem, at moderat nok skal forstås i en palæstinensisk kontekst.

ANNONSE

“Der er et værelse til hver af børnene og to badeværelser, så der ikke længere er kø om morgenen. Ahmad Moussa viser rundt i huset. Hans ældste søn Ashraf, som er 20, er i gang med at aftjene sin værnepligt ved det danske forsvar, så han er ikke hjemme… På 13-årige Ibrahims værelse hænger Dannebrog side om side med et palæstinensisk flag, hvor to maskingeværer krydser hinanden over en håndgranat. Ellers ligner det et almindeligt drengeværelse. … Ibrahim har lånt mig sit værelse. Natten mellem Vejle og Fredericia er stille, som det er uden for byen, og jeg falder i en dyb søvn mellem det palæstinensiske og det danske flag. Den nye dag starter klokken syv, og efter et glas juice sidder vi i bilen på vej til Århus.”

To krydsede maskinpistoler over en håndgranat er logoet for al-Fatah, der senere på året røg i åben krig med Hamas.

Islamisk Trossamfund skriver på deres hjemmeside, at de ‘koordinerer’ velgørenhed med Human Appeal International, og penge indsamlet i WAKF’s moskéer kan således have endt i lommerne på Hamas. En terrorgruppe der i sit charter specifikt påpeger at jøder skal dø: “Oh muslim! Se her er der en jøde der gemmer sig, kom og dræb ham!”, og i øvrigt ikke slører at målet er at skabe en islamisk stat med alt hvad dertil hører: “Allah er dets mål, profeten rollemodellen, Koranen forfatningen, Jihad er vejen, og døden for Allahs sag er den mest sublime tro.”

Islamisk Trossamfund har flere gange været lidt for tæt på terrorister, særligt før 2007, da Ahmed Abu Laban stadig var imam. For nyligt droppede Københavns Kommune alt samarbejde med trossamfundet, der senere på måneden dog forventes at få tilladelse til at bygge en ny moské og kulturcenter.

ANNONSE

Ét svar til “Islamisk Trossamfund ‘koordinerer’ velgørenhedsindsamling med Hamas-støttende organisation”

  1. emmagad siger:

    Den i for lang tid forkælede overklasse står en dag til buksevand, og gid at deres tøj må krybe til ingenting, forbyd islam i Danmark.