Nyt

Det vakte ikke videre debat, da danskerne blev fortalt at den igangværennde masseindvandring forventes at koste 47.797.000.000 skattekroner frem mod 2020, men i det mindste kommer tallet frem. I dag kunne Dagens Nyheter afsløre, at svensk politi systematisk forsøger at holde flygtningekriminalitet hemmeligt for svenskerne. Jyllands-Posten opridser sagen.

“Af notatet fremgår det ifølge avisen, at svensk politi 26. oktober 2015 indførte en speciel kode således, at sager, hvor den mistænkte eller offeret er migrant eller flygtning, bliver mærket med koden ‘291’ og hemmeligholdt for medierne og offentligheden. Det samme gælder forbrydelser og hændelser, som kan kobles til modtagelsen af flygtninge og migranter. …

Tidligere på måneden kom det frem, at døgnrapporter, der beskriver såkaldte hverdagsforbrydelser som indbrud og tyveri, ikke skal indeholde gerningsmandssignalementer. Det var ligeledes i et internt notat, at det blev præciseret, at døgnrapporter, som offentligheden har adgang til, ikke fremadrettet skulle indeholde ‘signalementsoplysninger som højde, hudfarve, etnisk oprindelse eller nationalitet med mere’ ved beskrivelser af hverdagsforbrydelser.”

ANNONSE

4 svar til “Sverige: Politiet hemmeligholder flygtningekriminalitet, døgnrapporter uden signalementer – “Ingenting ska ut””

 1. Niels P. siger:

  Det er jo også dansk skik, at politi og medier skjuler oplysninger om gerningsmændene. I Sverige fortsætter man med desinformation, selv efter at det er kommet frem, at man i årevis har hemmeligholdt uhyrlige seksuelle overgreb, ikke mindst mod de svageste i samfundet, børnene og de unge. Det er dem der må undgælde for, at de gode kan sole sig i deres godhed og skjule deres ondskab.

 2. Chamberlain siger:

  Hvorfor forundret ?
  Den øverste politichef i Sverige, Dan Eliasson, er top-socialdemokrat. Og før han blev chef i politiet var han chef for Forikringskassen.
  Hans eneste kvalifikation er at han er socialdemokrat. Han ved intet om politiarbejde, men alt om at være socialdemokrat.
  Sidste år blev Säpo iøvrigt organisatorisk ændret så det nu ligger under regeringens ledelse,( læs socialdemokratiets ledelse.)
  Säpo svarer til politiets efterretningstjeneste i Danmark.
  Alt i Sverige drejer sig om at beskytte socialdemokratiets politik.
  Men vi får vel fred i vor tid
  Chamberlain

 3. A Andersen siger:

  Sørgeligt at politikerne er så desperate for at skjule deres bommert

 4. JC-Jens Christian siger:

  Facebook er også startet.
  For 2 uger siden blev jeg blokeret pga en artikel jeg havde delt (af Nicolai Sennels) og en af mine venner i USA oplevede det samme. Så i dag er der fjernet mindst 4 video,r = har checket m de personer der postede den 1st gang, og de er væk.
  Linket til artiklen ang merkel,s aftale om censur af FB er også blevet omskrevet og billedet af hende er fjernet .
  Jamen er det ikke et “FANTASTISK DEMOKRATI” vi har – ?