Nyt

Den nye højreorienterede koalition i Holland annoncerede i sidste uge planer om at flytte landets ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem.

Tidspunktet udredes.

I koalitionsaftalen, som Geert Wilders præsenterede sammen med tre andre højreorienterede partier i Haag, står der, at timingen af flytningen vil blive udredet.
USA flyttede sin ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem i maj 2018 under præsident Donald Trump. Derudover har Papua Ny Guinea, Kosovo, Honduras og Guatemala flyttet deres ambassader fra Tel Aviv til Jerusalem.

Holocaust skal ind i integrationsprocessen

Wilders tog initiativ til at flytte den hollandske ambassade også i 2022, men fik ikke tilstrækkelig støtte i parlamentet.

I koalitionsaftalen står der, at Holocaust vil indgå i integrationsprocessen, som alle ansøgere om hollandsk statsborgerskab skal bestå – en af flere klausuler, der skitserer en strengere indvandringspolitik. Tiltaget kan være svært at sluge for mange fra de Holocaust-benægtende dele af MENA.

Wilders vandt parlamentsvalget i november, med en overraskende stor margin, men ikke nok til at danne en regering uden støtte fra andre partier.

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

ANNONSE