Nyt

Hamas havde en meget mere ambitiøs plan for den 7. oktober, ligesom Osama bin Laden havde for 9/11: Begge troede, at angrebene ville fungere som en detonator, der ville antænde en større krig, som ville ødelægge deres modstander. Den store forskel fra 9/11 er, at de vestlige medier denne gang har fungeret som Hamas’ megafon.

Hamas-ledelsen i Gaza planlagde at rykke længere nord og erobre atomanlægget i Dimona, befri fangerne i Shikma-fængslet i Ashkelon, og gå ind i Tel Aviv. Hamas troede så, at Hizbollah ville handle. Det kunne udløse en kædereaktion.

Men sådan gik det ikke.

En faktor er de israelske arabere. De forblev rolige. Der var ingen intern opstand i Israel. De pro-palæstinensiske medier glemmer at stille spørgsmålet om, hvorfor der ikke var nogen opstand. Amnesty og medierne messer om apartheidstaten, men de glemmer at stille kritiske spørgsmål: Hvorfor gjorde araberne ikke oprør, nu hvor de havde chancen? Faktum er, at araberne også reagerede med chok og vantro på Hamas’ bestialitet. De indså instinktivt, at det også truede deres egen eksistens.

ANNONSE

Det var hele pointen med invasionen: At vælte keglerne og sætte en kædereaktion i gang. Men araberne i Israel var ikke interesserede i at være kanonføde for Irans djævelske planer. Arabere kan frit melde sig til militæret i Israel, den valgfriheden har jøderne ikke. De har det meget bedre i Israel end på Vestbredden og i Gaza, for slet ikke at tale om lande som Syrien.

Da de stod på randen og havde chancen for at angribe Israel, trak de sig tilbage i rædsel.

Hamas’ usynlige splittelse

Medierne undlader at stille sig selv disse spørgsmål, simpelthen fordi de i denne krig har afsløret sig selv som Hamas’ usynlige splittelse.

Israel kan lukke Al Jazeeras kontor i Jerusalem, men hvad nytter det, når der er masser af vestlige medieorganisationer, som gør det samme som Al Jazeera?

Det er en af erfaringerne fra denne krig. Vestlige medier udviser en aggressivitet over for Mellemøstens eneste demokrati, efter det værste terrorangreb siden Holocaust, som burde forfærde europæere og amerikanere.

Som at råbe i skoven

De massive demonstrationer til fordel for Gaza fandt hovedsageligt sted i London. Tyskland og Frankrig har slået hårdt ned på dem. Men nu har amerikanske campusser taget over, efter at de samme kræfter, som støttede BLM og Antifa i sommeren 2020, har mobiliseret. Utroligt nok er mange af dem jødiske, som f.eks. familien Pritzker. Det gør denne krig til noget helt særligt. Det er en borgerkrig i Vesten.

NRK undlader at nævne, at de samme donorer, som støtter Biden og det demokratiske parti, støtter Gaza-aktivisterne. De vil gerne kunne spille Biden-kortet om, at han lægger pres på Israel af hensyn til palæstinenserne, når svaret er, at det er af hensyn til amerikanske muslimer og venstrefløjen i hans eget parti.

Det er ren opportunisme, der ligger bag.

I mellemtiden pumper NRK propaganda ud for en boykot af Israel under Eurovision. Der opstår den mærkelige situation, at udsendelseslederen må stå ret i studiet for at forklare, hvorfor NRK støtter boykotten af Rusland, men ikke Israel.

Aktivisterne har overtaget NRK.

1. Hamas planlagde den anden bølge af dybe angreb den 7. oktober, herunder angreb på Dimona, hvor Israels atomreaktor er placeret; andre terrorgrupper havde til formål at nå Shikma-fængslet i Ashkelon, for at befri fængslede terrorister.

2. Hamas-terrorister havde også til hensigt at nå Tel Aviv for at massakrere civile på overfyldte, udvalgte steder; detaljer om planen kom frem, efter at israelske styrker fandt kort, som terroristerne havde med sig; yderligere efterretninger, der afslørede Hamas’ plan, blev indsamlet i Gaza.

3. Hamas-chefen Sinwar gav grønt lys til, at flere terrorister kunne rykke ind i Israel midt på dagen den 7. oktober, men en ny bølge af angreb blev blokeret i Nevatim-området, da store styrker blev mobiliseret i det sydlige Israel for at standse enhver fjendtlig fremrykning nordpå.

4. Sinwar beregnede, at Hizbollah og andre iranske stedfortrædere ville gå ind i krigen, hvis Hamas nåede Dimona og Tel Aviv; dette skete ikke, da det israelske forsvar pressede Hamas tilbage og afværgede et massivt dødstal i Israel og muligvis en regional krig i fuld skala.

(Ilan Kafir via Kann News)

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

ANNONSE