Nyt

Den øverste shariadommer for det palæstinensiske selvstyre, imam Mahmoud al-Habbash, siger, at muslimene opfatter en eventuel flytning af den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem som en krigserklæring.

If the incoming US administration of President-elect Donald J Trump fulfills its campaign promise to move the US Embassy to Jerusalem, it would be considered “a declaration of war” on all Muslims, the Palestinian Authority’s supreme Sharia judge Mahmoud Al-Habbash declared on Friday.

Forsøger han at bluffe? Det afhænger af, om truslerne tages alvorligt. En som gør det, er den siddende amerikanske udenrigsminister.

Kerry siger det samme: At flytte ambassaden vil sætte den muslimske verden i brand.

I andre sammenhænge kaldes dette for at give efter for trusler og bøje sig for voldsmandens veto. Mere tydeligt kan man ikke udtrykke appeasement af aggressorerne. Kerry krise-maksimerer for at blokere Trumps politik, men det er Israels skæbne, han sætter på spil.

On Friday, in an interview with CBS News, Kerry said that moving the US embassy to Jerusalem would cause “an explosion, an absolute explosion in the region, not just in the West Bank, and perhaps even in Israel itself, but throughout the region.”

Imamen spiller på et efterhånden bekendt register: Offer, krænkelse og den ultimative fornærmelse, som retfærdiggøre det ultimative svar – hellig krig. Krænkeren har selv nedkaldt sin egen skæbne over sig.

He continued: “Occupied Jerusalem is our eternal capital, the capital of our existence and the capital of our state. In politics, there can be compromises here and there… In politics there can be negotiation. However, in matters of religion, faith, values, ethics, and history, there can be no compromises.”

Sikkerhedsrådet og FN må bære et stort ansvar. Først vedtager Rådet en resolution, som siger, at intet ud over 67-grænserne tilhører Israel, alt er okkuperet område, inklusive Øst-Jerusalem. USA afstår fra at stemme og gør dermed vedtagelsen mulig. Tidligere har UNESCO vedtaget en resolution som frakender jøderne de historiske rødder i og retten til Jerusalem. Det er en vedtagelse, som minder om den værste antisemitisme.

ANNONSE

Det ene bygger på det andet. Det palæstinensiske styre bliver opmuntret til at fortsætte på samme kurs, som ikke alene delegitimerer staten Israel, men også jødernes ret til landet.

Obama-administrationen afslører, hvad de i virkeligheden står for, når de vælger at tage parti for muslimerne.

Manden som kørte en trailer ind i en gruppe officerskadetter søndag og dræbte fire af dem hævder, at han blev provokeret af udtalelsen om ambassadeflytning.

Abbas kan nu sige: We told you so.

Disse trusler/advarsler gør, at et land som Jordan må tage dem alvorligt.

The Jordanian government issued a similar warning on Thursday, with Jordanian Information Minister Mohamed Momani saying an embassy move would be a “red line” for Jordan, would “inflame the Islamic and Arab streets” and would serve as a “gift to extremists.”

Overdrivelser har været palæstinensernes og arabernes kendetegn. Chefforhandler Saeb Erekat spår, at alle ambassader i den muslimske verden kan risikere at måtte lukke.

Hvem er det egentlig, som er afhængig af hvem? Er det en alvorlig trussel i den situation Mellemøsten befinder sig i?

Palestinian negotiator Erekat said last month that he will resign, the peace process will be over for ever, the PLO will revoke its recognition of Israel and the US will be forced by Arab public opinion to close all its embassies in the Arab world, if the Trump administration moves the embassy from Tel Aviv to Jerusalem.

Det kunne aldrig falde de liberale ind, at det kunne være anledningen til at erklære Jerusalem for Israels hovedstad. Kan det være, at palæstinenserne med deres dobbeltspil har forspildt deres chance for at dele byen? Hvis man fortsætter med at hylde de værste terrorister er det the chicken who comes home to roost, når ambassaden flyttes.

Ifølge Kellyanne Conway er dette noget Trump føler meget stærkt for, og som hun har hørt ham gentage flere gange i private sammenhænge.

http://www.timesofisrael.com/top-pa-imam-moving-us-embassy-to-jerusalem-a-declaration-of-war/

ANNONSE

4 svar til “– Flytning af ambassaden betyder krig med islam”

 1. Britta Due Andersen siger:

  Tænk hvis han gør det!! Men han bliver nok hurtigt ensrettet.

 2. David siger:

  Hvis det er som Habbash siger, så er der jo rene linier, og så kan eliten ikke længere blive ved med at benægte fakta. Så er der krig.

 3. KnudMadsen siger:

  Jeg håber virkelig, at Trump ikke lader sig dupere af de skide muhamedanere. Bliver der mukkerier, så giv isralitterne frit slag og støt dem med voldsomme våben.

 4. Reidar S siger:

  Gleder meg omsider er det noen som forteller hva som allerede er realiteten