Nyt

– BlackRocks destruktive tilgang til de energiselskaber, som vores verden er afhængige af, er ikke i overensstemmelse med vores forvaltning og ansvar over for texanere, siger formand for Texas State Board of Education, Aaron Kinsey.

Texas Permanent School Fund (PSF) bliver derfor endnu en statslig fond, der trækker sine midler ud af giganten BlackRock, Inc. Det drejer sig om 8,5 milliarder dollars. Begrundelsen er, at BlackRock fremmer venstreorienteret aktivisme.

BlackRock er verdens største kapitalforvalter, og en af ​​hovedaktørerne bag, at presse ESG og DEI på virksomheder over hele den vestlige verden. Republikansk styrede stater, såsom Florida og Texas, har fået nok, og angriber sådanne aktiviteter, der ikke handler om rentabilitet, men om at redde klimaet, fokusere på sociale forhold og arbejde for mangfoldighed, lighed i resultater og inklusion.

ANNONSE

Ifølge Washington Examiner, underrettede Kinsey BlackRock om beslutningen den 19. marts.

– BlackRocks dominerende og vedvarende lederskab i ESG-bevægelsen forårsager massiv skade på vores stats olie- og gasøkonomi, og de virksomheder, der genererer indtægter til vores PSF, sagde Kinsey.

– Texas og PSF har arbejdet hårdt for at styrke denne fond, for at bygge skoler i Texas. BlackRocks destruktive tilgang til de energiselskaber, som denne stat, og vores verden, er afhængige af, er ikke i overensstemmelse med vores forvaltning og ansvar over for texanerne.

Tilbagetrækningen fulgte efter vedtagelsen af ​​en lov i 2021, der forbyder staten at investere i virksomheder, der praktiserer såkaldte “miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige” standarder (ESG).

Når man taler om social retfærdighed, betyder det i praksis, kvotering og diskrimination, på baggrund af udseende, såsom hudfarve eller seksuelle præferencer. På samme måde betyder ordet inklusion, i praksis, den totale udelukkelse af mennesker med såkaldt forkerte meninger, som at sige noget så mærkeligt, som at der kun er to køn, og at en mand ikke kan være lesbisk mor.

I 2022 frigav Texas State Comptroller, Glenn Hegar, en liste over bedrifter, der ville blive udelukket fra, at “indgå kontrakter med statslige og lokale” offentlige myndigheder på grund af deres fjendtlighed over for traditionel energiproduktion til fordel for den såkaldte “grønne” dagsorden, herunder BlackRock.

For nylig besluttede University of Florida at afskaffe hele DEI-afdelingen og afskedige alle medarbejdere, der arbejdede med den slags.

Universitetet i Florida (UoF) siger, at det fyrer alle DEI-medarbejdere, lukker DEI-kontoret og afslutter DEI-kontrakter med eksterne leverandører. De, der mister deres arbejde, får 12 ugers varsel, så er det slut.

Arizona, Arkansas, Florida, Louisiana, Missouri, South Carolina, Utah og West Virginia har tidligere trukket sig fra BlackRock. Sidste år dannede nitten stater en koalition, for kollektivt at modsætte sig ESG-standarder på forskellige måder, for eksempel ved, at forbyde deres brug i investeringsbeslutninger i statslige pensionsfonde, forbyde brugen af ​​”social credit score” i bank- og udlånspraksis, og forbyde ideologisk diskrimination mod kunder i finansielle institutioner.

BlackRock har allerede kontraangrebet Texas. Herunder kan du se Aaron Kinsey forklare lidt om det i et interview med Fox Business.

University of Florida går anti-woke, avskaffer DEI

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden