Nyt

Islam vinder frem i Norden gennem talsmænd i medierne, moskébyggerier og penge fra staten og udlandet. Myndighederne ser ikke ud til at have nogen indvendinger. De hilser islams fremmarch velkommen. Stockholm har sagt ja til at opføre en 3.000 kvadratmeter stor megamoské med to minareter, hvorfra bønnekald vil genlyde over hele byen.

Tilladelsen blev givet i 2014, og arbejdet er allerede i gang. Moskeen er planlagt til at stå færdig i sommeren 2025, men kun en tredjedel af pengene er blevet indsamlet. Fundraising finder nu sted over hele Sverige.

De svenske myndigheder ser ud til at byde islamiseringen velkommen.

Moskeen er knyttet til Milli Görüs, en islamistisk tyrkisk bevægelse. Myndighederne har ingen kontrol over, hvad der foregår i moskeen, hvor børn og unge også vil blive undervist.

Stockholm giver 13 millioner svenske kroner til byggeriet. Den svenske stat betaler for at få et fremmed element etableret i hovedstaden. Det er en magtdemonstration, og alle Sveriges muslimer kan se det.

ANNONSE

Sverige bøjer sig for islam.

Stockholms kommune skriver på sin hjemmeside, at kravet om, at moskeens kuppelformede bedesal skal vende mod Mekka, er opfyldt. Den får også dobbelte minareter, hvorfra muslimske bønnekald på arabisk vil lyde fra højttalere og kunne høres vidt omkring.

“Moskeen er ikke bare en bygning til tilbedelse og bøn. Det er et levende aktivitetscenter for uddannelse, socialt samvær, leg, motion og fest,” skriver Stockholm Kommune anerkendende. Tanken er, at man ikke skal behøve at gå uden for det såkaldte muslimske fællesskab, uanset hvad man har brug for.

Dette er langt fra en kældermoské. Denne Mevlana-moské er et bevis på islams magt i Sverige. De mennesker, der er flygtet fra lande, hvor islam hersker, ser det også. Nu er den samme kultur kommet til Sverige med myndighedernes velsignelse.


https://samnytt.se/stockholm-berikas-med-skandinaviens-storsta-moske

 

https://samnytt.se/stockholm-berikas-med-skandinaviens-storsta-moske

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden