Kommentar

Dr. Robert Malone er imponerende som professionel og som menneske. Det er det faktum, at han er begge dele, der får én til at vinde selvtillid. Hvorfor er der så langt mellem sådanne mennesker i den norske elite eller den vestlige som sådan? Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste. Der er sket noget med Vesten, der gør det til mennesker med karakter, der står for vores værdier, og ikke dem, der er sat til at forvalte dem.

Tag blot én borgmester i en lille norsk by, Porsgrunn, Robin Kåss, som ikke ønskede, at byen skulle betale for ”Stop Islamiseringen af ​​Norges” møder. De brugte en plakat af Lars Vilks til at annoncere. Det mødte ingen forståelse.

Der er ikke langt fra Porsgrunn til Det Hvide Hus, hvor talskvinde Jan Psaki opfordrede Spotify til at censurere meget hårdere end blot med advarsler om kontroversielt indhold. Hun synes, det var alt for svagt.

ANNONSE

”Det er et positivt skridt, men mere kan gøres,” sagde pressesekretær i Det Hvide Hus, Jen Psaki, under den daglige briefing tirsdag.

Spotify handlede for at løse situationen, efter at musikerne Neil Young og Joni Mitchell bad virksomheden om at fjerne deres musik fra deres platform som en del af en protest mod Rogans interviews.

Men Psaki opfordrede teknologi- og medieplatforme til at gøre mere for at censurere, hvad hun beskrev som “misinformation” om virussen.

“Det inkluderer bestemt Spotifly (sic)”, sagde hun og udtalte den teknologiske platforms navn forkert.

Det Hvide Hus´ talskvinde opfordrer en social platform til at censurere hårdere. Det er en utrolig udvikling.

Men Robert Malone er ikke skvattet. Han siger, at han har et netværk af 16.000 læger rundt om i verden, som har stået overfor den samme mur af censur og sanktioner, både fagligt og økonomisk. Det er klart, at disse udgør en stor trussel mod vaccinerne og vaccineprogrammet, hvis der er lig i lasten.

Malone og McCullough tør tænke stort. De har civilkurage. Én ting er Big Pharmas magt, en anden er, at medierne kappes om at angribe læger, der kun vil det bedste. Steve Jobs’ enke ejer the Atlantic, og der skriver journalister, at Malone egentlig ikke er forsker, han ved ikke, hvad han taler om. Denne artikel handlede om moderatorerne på LinkedIn, da de forbød Malone.

En læge i et andet land – jeg kan ikke huske hvilket – forsøgte man at fratage hans lægetilladelse.

Den vestlige verden har set fremkomsten af ​​en mobnings- og hadindustri, og den er integreret i offentlige myndigheder. Det er kommet længst i USA, hvor du kun skal tage et par skridt, før du tager skridtet over til en politistat.

Malone står i kontrast til Charles Lieber, som har solgt sit land til Kina. Lieber var leder af Harvards kemi- og kemiske biologiafdeling. 

Liebers forskergruppe ved Harvard havde modtaget over 15 millioner dollars i finansiering fra National Institutes of Health og Department of Defense, som kræver afsløring af udenlandske økonomiske interessekonflikter. Juryen fandt, at Lieber havde løjet om sin tilknytning til Wuhan University of Technology i Kina og en kontrakt, han havde med en kinesisk talentrekrutteringsplan for at tiltrække videnskabsmænd på højt niveau til landet.

Han blev betalt $50.000 om måneden af det kinesiske universitet og givet $1,5 millioner til at etablere et nanovidenskabsforskningslaboratorium ved WUT, sagde justitsministeriet i en pressemeddelelse. Lieberman var specifikt tilknyttet Kinas Thousand Talents Program, som afdelingen kaldte “en af de mest fremtrædende talentrekrutteringsplaner designet til at tiltrække, rekruttere og dyrke videnskabeligt talent på højt niveau for at fremme Kinas videnskabelige udvikling, økonomiske velstand og nationale sikkerhed.”

Forbindelse til Wuhan og forskning i nanoteknologi. Lieber siges at have vist kineserne, hvordan man indopererer en chip i hovedet på en mus. Tony Fauci og University of Pittsburgh lærte dem, hvordan man indpoder hjernebarken fra aborterede fostre i hovedet på mus.

Det var en af ​​grundene til, at Lara Logan ringede til Fauci Mengele.

Malone sagde om Pfizer og verdens største hedgefond Blackrock: Disse mennesker har ingen moralsk kerne. Han kaldte Pfizer en kriminel virksomhed. Du ved, dem, der lavede alle de vacciner, vi vaccineres med igen og igen.

 Ingen diskussion. Sandheden er blevet en fjende.

 Hvem er vores elite mest som – Charles Lieber eller Robert Malone?

Svaret på dette spørgsmål er forklaringen på, hvordan udviklingen af ​​covid-19-virussen var mulig. Vi ser stadig kun omridset af samarbejdet mellem amerikanske og kinesiske forskere, folk som Lieber, Fauci og Daszak.

De sagde, at det 21. århundrede ville blive bioteknologiens århundrede. Det åbnede med en pandemi, der har dræbt fem millioner mennesker globalt.

Hvor mange mennesker som Charles Lieber kan et land holde til, før det falder? og hvor mange som Robert Malone skal den have for at overleve?

Hele vores fremtid afhænger af svaret.

 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid