Nyt

Hamas henrettede torsdag en magtfuld klanleder i Gaza-striben, lederen af ​​Doghmush-klanen, som blev kontaktet af Israel med henblik på at distribuere nødhjælp. Hamas beslaglægger det der kommer ind, tager det, de har brug for, og sælger resten på det sorte marked.

Hamas executed on Thursday the leader of the Doghmush clan in northern Gaza after reports alleged Israel contacted the clan leader in an attempt to get his family to oversee the distribution of aid in the Strip. The Doghmush clan holds influence and is well-armed, situated in northern Gaza where many of its members live.

Hamas henrettede torsdag lederen af ​​Doghmush-klanen i det nordlige Gaza efter rapporter om, at Israel kontaktede klanlederen i et forsøg på, at få hans familie til at overvåge fordelingen af ​​bistand til Gaza-striben. Doghmush-klanen er indflydelsesrig og velbevæbnet, beliggende i det nordlige Gaza, hvor mange af dens medlemmer bor.

Hamas ønsker ikke, at nogen skal fratage dem deres indtægtskilder i en krig, de udkæmper og er i færd med at tabe.

Men der ligger også et større scenarie bag: De palæstinensiske myndigheder i både Ramallah og Jerusalem ønsker et alternativ til Hamas, og det ved Hamas godt. Ved at likvidere en magtfuld klanleder viser Hamas, at udfordrere ikke vil blive tolereret.

De sender en besked, der ikke kan misforstås.

 

https://www.ynetnews.com/article/bkgpwhxct

 

Hamas og houthiene koordinerer angrep

ANNONSE